Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki nem Magyar Péterre szavaz,...

Aki nem Magyar Péterre szavaz, az valójában a Fideszre szavaz 2026-ban?

Figyelt kérdés

Mi értelme törpe pártokra és álellenzéki pártokra szavazni?

Akkor csakis a Tisza!

ma 08:07
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
60%
Bugris
ma 08:12
 2/20 anonim ***** válasza:
54%
Majd pont arra a pártra szavazok, akinek a vezetője tavaly ilyenkor még a NER haszonélvezője volt....
ma 08:13
 3/20 anonim ***** válasza:
41%

A Fidesz is törpepárt volt, most meg nézd meg mi lett belőle.

Én Magyar Péterre soha nem szavaznék.

Nárcisztikus a pasi.

Ha a fiatal, higgadt és komoly Orbánból ez lett, ami, mi lesz akkor Magyarból, aki már most a politikai pályafutása kezdetén is úgy viselkedik, ahogy?

ma 08:13
 4/20 anonim ***** válasza:
16%

Még valami:

Én senkire sem szavazok, nekem fontos a politikai függetlenség.

De ha kötelező lenne szavazni, akkor a 2rk-ra szavaznék. Ha meg a TISZA és a Fidesz között kellene választanom, akkor a Fideszt választanám.

Egy olyan ember, aki a saját feleségét képes lehallgatni, majd a hanganyagot politikai célokra felhasználni, nem az országnak akar jót, hanem saját maga vágyik hatalomra, és akar politikai karrierrt építeni.

A hatalom Orbánt is eltorzítta, pedig ő egy introvertált srác volt, akkor mit tenne Magyarral, aki már most indulatos?

Magyar Petinek a kezébe hatalmat nem adnék.

ma 08:18
 5/20 Barnabas333 ***** válasza:
21%
Én valami kis pártra fogok, nen a Tiszára. De ugyse lehet már a Fideszt leváltani. Meg az én életem nem lesz jobb, totál mindegy ki lesz hatalmon...
ma 08:22
 6/20 anonim ***** válasza:
64%

Ez a tipikus ballibes érvelést hallgatjuk már vagy húsz éve állandóan.

Nem kérdező. Az embernek olyanra kell szavaznia akit szeretne kormányon látni. A pártok támogatottsága, a szavazatok száma fogja eldönteni, hogy utána kik lesznek a parlamentben, mekkora is lesz ez a párt és nem az ami a választás előtt van.

A mszp ma már szinte nem is létezik, 1994-ben egyedül tudott többséget szerezni a parlamentben, amikor a fidesz alig jutott be a választási küszöb felett. Ma meg már a fidesz a nagy párt. A jobbik hasonlóan alacsony támogatottságról indult majd 20%-t tudtak szerezni. Rengeteg olyan példa van ami pont azt mutatja meg, hogy arra kell szavazni akit kormányra szeretnél juttatni és ha sokan mások is így gondolják akkor más lesz kormányon, az általad is támogatott pártnak lehet sok képviselője is a parlamentben.

Ha ezt a rossz dumát hiszed el akkor csak annyi marad, hogy kiválasztod kiknek rendeled alá a saját elképzeléseidet és beletörődsz, hogy ők majd azt csinálják hatalmon amit ők akarnak, ami nem az lesz amit te szeretnél.

Igen szánalmas ha valaki választásról választásra beéri ennyivel, hogy csak ne a zorbán nyerjen.

ma 08:23
 7/20 anonim ***** válasza:
14%

Aki nem Magyar Péterre szavaz a legerősebb pártra azaz a Tisztelet és Szabadság nevű pártra, becenevén Tisza, azt az állampolgárt egy szóval lehet jellemezni: messiás váró. (Azt jelenti csodaváró)

Mert nem fogja Viktort leváltani soha, sem Gyurcsány, sem Toroczkay, sem Donáth Anna, a többi meg szóra sem érdemes pl. Vona Gábor (2RK) Jakab Péter (Nép Pártján)

ma 08:23
 8/20 anonim ***** válasza:
42%
Végső soron igen.
ma 08:31
 9/20 A kérdező kommentje:

A Fidesznél Bármi jobb!!

De ha elakarunk érni valamit akkor olyanra kell szavazni akinek van is esélye leváltani a Fideszt.

Gyülölöm a Fideszt!!!

ma 08:33
 10/20 anonim ***** válasza:
17%

"Igen szánalmas ha valaki választásról választásra beéri ennyivel, hogy csak ne a zorbán nyerjen."

Így van.

A TISZA alapkoncepcióját az Orbán ellensség adja.

Tehát nem arról van szó, hogy van egy párt, aminek a programja tetszik nekik, hanem a "mindegy ki, csak ne Orbán" alapon szavaznak.

Ebből az következik, hogy Magyar Petinek mindent elnéznek, mert végső soron ő csak egy eszköz nekik a céljaikhoz.

Pl. ha Gyurcsány keveredett volna diszkós botrányba 2006-ba, elnézték volna a követői? Vagy Orbánnak?

Hogy lehet így szavazni?

Na, de ők tudják.

ma 08:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!