Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz-hívők! Ha szerintetek...

Fidesz-hívők! Ha szerintetek Románia nem hagyott le minket, akkor hogyan lehet, hogy Románia minden gazdasági mutatóban jobbak nálunk? Nyáron jártam ott és az utak is jobb állapotban vannak.

Figyelt kérdés

nov. 7. 21:31
 1/6 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem Románia is lehagyott minket, de ettől még Fidesz hívő maradtam. Baj?
nov. 7. 21:36
 2/6 A kérdező kommentje:

1.

Nem baj.

Csak fura.

nov. 7. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

1#

Gondolom mindenki hibás, Soros gyurcsány, brüsszel stb stb, csak a fidesz nem, mi?

nov. 7. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ott nagyobb az igény a változásra.
nov. 7. 23:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Vitya megmondta, hogy oda lehet költözni, ő csak jót akar nekünk, érdemes hallgatni rá. :D
nov. 8. 13:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A fideszhívők nem dugják ki az orrukat a falujukból, így halvány lila gőzük sincs arról, mi történik a világban. Nézik az m1-et ott meg minden szép és jó amit a fidesz művel és minden sz@r amit az ellenzék meg a hanyatló nyugat-kelet-észak-dél. Mert valójában már majdnem minden szomszédunk lehagyott minket. Talán még Szerba van mögöttünk, de az is egy Orbán féle korrupcióra épülő rezsim. De a legnagyobb különbséget a haynatló nyugaton lehet látni, amikor kimész Ausztriába és szembesülsz vele, hogy az ottani üzletekben ugyanaz az élelmiszer olcsóbb mint nálunk, közben meg az osztrák bérek nagyjából 4x magasabbak. De a fideszes agymosott zombik csak az m1-nek hisznek.
nov. 9. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!