Minek kérdezel, ha már eldöntötted, hogy mit akarsz hallani?
Tipikus fasiszta hozzáállás 😆
#4 Fasizmus az, ha kérdést teszek fel?
Szóval már kérdezni sem lehet? Ez elég fasiszta hozzáàllás részedről.
#6 Egy épkézláb választ sem adtál, primitív módon lefasisztáztál és kijelentettél rólam valamit, amire semmi alapod nincs. Két kérdésem volt, a fő a kérdésmezőben, és a második, hozzászólás formájában.
Ha ezt sem érted, akkor nem tudok mit kezdeni veled. Egy 10 éves gyereknek sem kell ennyire mindent a szájába rágni. Egyébként az a skizofrénia tünete, ha a beszélő inkoherens olyan mértékig, hogy egyáltalán nem kapcsolódik a mondandója a beszédhelyzethez. A te kommentjeidben ezt érzékelni.
Jó kórképet írtál magadról.
Először az első válaszolóra próbáltál rá ezzel a jobbra-balra áll dologgal, majd amikor felhívtam a figyelmed, hogy a legnagyobb fasiszta itt jelenleg te vagy, akkor megint ezzel a tükör módszerrel jöttél, hogy nem, én vagyok a fasiszta. A 2. válaszoló egyetértett veled, neki örültél.
Szal nőjj fel és fogadd el, hogy nem mindenki ért veled egyet. Ha meg ennyire vergődni akarsz, akkor beszéljünk meg egy találkozót és szívesen helyrerakom a búrádat.
"majd amikor felhívtam a figyelmed, hogy a legnagyobb fasiszta itt jelenleg te vagy,"
Igen, nagyon fasiszta dolog volt tőlem feltenni két kérdést. Légyszíves idézd melyik kérdésem tesz fasisztává.
"Szal nőjj fel és fogadd el, hogy nem mindenki ért veled egyet."
Egy kérdéssel hogy lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!