Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az illiberális a fasiszta PC...

Az illiberális a fasiszta PC megnevezése?

Figyelt kérdés

nov. 7. 08:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
65%
Nem, csak a libsik fasisztáznak mindenkit, aki tőlük jobbra áll.
nov. 7. 08:54
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Libsi mindenki aki a fasisz...bocsánat, illiberálisoktól balra áll?
nov. 7. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Én nem fasisztázok senkit, csak, aki az, viszont azt elmeroggyantnak hivom, aki egy szivárványos zászlót társadalmi veszélyként értékel.
nov. 7. 08:59
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Minek kérdezel, ha már eldöntötted, hogy mit akarsz hallani?

Tipikus fasiszta hozzáállás 😆

nov. 7. 09:11
 5/11 A kérdező kommentje:

#4 Fasizmus az, ha kérdést teszek fel?

Szóval már kérdezni sem lehet? Ez elég fasiszta hozzáàllás részedről.

nov. 7. 10:05
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet kérdezni. Ha tudnál szöveget értelmezni, akkor látnád, hogy nem ezzel volt a gondom. Az meg külön szánalmas, hogy most próbálod rám húzni, hogy én vagyok a fasiszta. Te vagy a fasiszta, mert csak az a jó válasz, ami téged igazol.
nov. 7. 11:20
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Egy épkézláb választ sem adtál, primitív módon lefasisztáztál és kijelentettél rólam valamit, amire semmi alapod nincs. Két kérdésem volt, a fő a kérdésmezőben, és a második, hozzászólás formájában.

Ha ezt sem érted, akkor nem tudok mit kezdeni veled. Egy 10 éves gyereknek sem kell ennyire mindent a szájába rágni. Egyébként az a skizofrénia tünete, ha a beszélő inkoherens olyan mértékig, hogy egyáltalán nem kapcsolódik a mondandója a beszédhelyzethez. A te kommentjeidben ezt érzékelni.

nov. 7. 11:37
 8/11 anonim ***** válasza:

Jó kórképet írtál magadról.

Először az első válaszolóra próbáltál rá ezzel a jobbra-balra áll dologgal, majd amikor felhívtam a figyelmed, hogy a legnagyobb fasiszta itt jelenleg te vagy, akkor megint ezzel a tükör módszerrel jöttél, hogy nem, én vagyok a fasiszta. A 2. válaszoló egyetértett veled, neki örültél.

Szal nőjj fel és fogadd el, hogy nem mindenki ért veled egyet. Ha meg ennyire vergődni akarsz, akkor beszéljünk meg egy találkozót és szívesen helyrerakom a búrádat.

nov. 7. 11:44
 9/11 A kérdező kommentje:

"majd amikor felhívtam a figyelmed, hogy a legnagyobb fasiszta itt jelenleg te vagy,"

Igen, nagyon fasiszta dolog volt tőlem feltenni két kérdést. Légyszíves idézd melyik kérdésem tesz fasisztává.

nov. 7. 11:50
 10/11 A kérdező kommentje:

"Szal nőjj fel és fogadd el, hogy nem mindenki ért veled egyet."

Egy kérdéssel hogy lehet egyetérteni, vagy nem egyetérteni?

nov. 7. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!