Orbán mit szól, hogy megelőzte a Tisza?
Tavasszal még nevettük a Tiszát, most meg hovamegymá'
Nemgondoltam ezt.
“ egyszerű manipuláció globalista háttérből.”
xD Már Petike is Soros embere lett? 🤡 Ezek a komcsi fideszesek napról-napra egyre szánalmasabbak.
“ Petikét eddig is a globalisták tolták előtérbe.”
Mert a Fideszt nem, igaz?
Mit gondolsz 2. válaszoló, hogy lehet egy egykori NER-es senkiből hirtelen ilyen nagy vezír? Gyönyörűen kitalált, és felépített karakter lett jó pénzért, ez a wish-es Sebestyén Balázs ábrázatú bohóc, aki majd új birkanyájat vezet. Rájöttek, hogy Gyurcsánnyal, Dobrevvel, meg a makizajjal nem jutnak semmire, márpedig itt is az új eszméket támogató báb kell az ország élére, ahogy az EU-s országokba mindenhova próbálják bejuttatni a csicskáikat. Gyönyörű példa erre Lengyelország is.
Úgy manipulálnak titeket, ahogy csak akarnak. Aztán pár év múlva leshetünk, hogy a sok fidesz birkából lett, tisza birka. Mit beszélek, nem kell pár év, már most alakul. Ugyanolyan szart hoztok majd a nyakunkra, mint most van, és nem akarom elhinni, hogy ennyien nem láttok át ezen a nímand MP-n.
Nem gondol ő most a tiszára.
A régi új szerelméről a trumpról fantáziálgat, vele van most homoerotikus álmai.
Tegnap ecsetelte orban,hogy jajj a trumppal beszélgetett telefonon,és nem ő hívta fel,hanem a trump hívta őt.
Mint egy szűz kislány, akit először hív fel egy fiú,aki tetszik neki.
“ Úgy manipulálnak titeket, ahogy csak akarnak. Aztán pár év múlva leshetünk, hogy a sok fidesz birkából lett, tisza birka. Mit beszélek, nem kell pár év, már most alakul. Ugyanolyan szart hoztok majd a nyakunkra, mint most van, és nem akarom elhinni, hogy ennyien nem láttok át ezen a nímand MP-n.”
Nem vagyok Tiszás, nem fogok szavazni rájuk, mert nem lenne ildomos, ha amúgy is lelépni tervezek. Én még azt is el tudom képzelni, hogy Peti, Vitya embere…
"Gyönyörű példa erre Lengyelország is."
Ha olyan lenne itthon, mint ott akkor leszarom, hogy báb vagy sem, de legalább jobb lesz az ország.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!