Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán mit szól, hogy megelőzte...

Orbán mit szól, hogy megelőzte a Tisza?

Figyelt kérdés

Tavasszal még nevettük a Tiszát, most meg hovamegymá'

Nemgondoltam ezt.

ma 06:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Úgyelőzte meg, mint Kamal Trumpot? Ez nem statisztika, egyszerű manipuláció globalista háttérből.
ma 06:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

“ egyszerű manipuláció globalista háttérből.”

xD Már Petike is Soros embere lett? 🤡 Ezek a komcsi fideszesek napról-napra egyre szánalmasabbak.

ma 06:33
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
2-es Ezt nagyon benézted, sem komcsi, sem fideszes, sőt, leginkább egyik párt se, mert idióták. De petikét eddig is a globalisták tolták előtérbe.
ma 06:37
 4/12 anonim ***** válasza:
74%

“ Petikét eddig is a globalisták tolták előtérbe.”

Mert a Fideszt nem, igaz?

ma 06:43
 5/12 anonim ***** válasza:
64%

Mit gondolsz 2. válaszoló, hogy lehet egy egykori NER-es senkiből hirtelen ilyen nagy vezír? Gyönyörűen kitalált, és felépített karakter lett jó pénzért, ez a wish-es Sebestyén Balázs ábrázatú bohóc, aki majd új birkanyájat vezet. Rájöttek, hogy Gyurcsánnyal, Dobrevvel, meg a makizajjal nem jutnak semmire, márpedig itt is az új eszméket támogató báb kell az ország élére, ahogy az EU-s országokba mindenhova próbálják bejuttatni a csicskáikat. Gyönyörű példa erre Lengyelország is.

Úgy manipulálnak titeket, ahogy csak akarnak. Aztán pár év múlva leshetünk, hogy a sok fidesz birkából lett, tisza birka. Mit beszélek, nem kell pár év, már most alakul. Ugyanolyan szart hoztok majd a nyakunkra, mint most van, és nem akarom elhinni, hogy ennyien nem láttok át ezen a nímand MP-n.

ma 06:49
 6/12 anonim ***** válasza:
36%

Nem gondol ő most a tiszára.

A régi új szerelméről a trumpról fantáziálgat, vele van most homoerotikus álmai.

Tegnap ecsetelte orban,hogy jajj a trumppal beszélgetett telefonon,és nem ő hívta fel,hanem a trump hívta őt.

Mint egy szűz kislány, akit először hív fel egy fiú,aki tetszik neki.

ma 06:56
 7/12 anonim ***** válasza:

“ Úgy manipulálnak titeket, ahogy csak akarnak. Aztán pár év múlva leshetünk, hogy a sok fidesz birkából lett, tisza birka. Mit beszélek, nem kell pár év, már most alakul. Ugyanolyan szart hoztok majd a nyakunkra, mint most van, és nem akarom elhinni, hogy ennyien nem láttok át ezen a nímand MP-n.”

Nem vagyok Tiszás, nem fogok szavazni rájuk, mert nem lenne ildomos, ha amúgy is lelépni tervezek. Én még azt is el tudom képzelni, hogy Peti, Vitya embere…

ma 07:07
 8/12 anonim ***** válasza:

"Gyönyörű példa erre Lengyelország is."

Ha olyan lenne itthon, mint ott akkor leszarom, hogy báb vagy sem, de legalább jobb lesz az ország.

ma 07:27
 9/12 anonim ***** válasza:
#1-nek igaza van ami a felmérések hitelességét illeti, Kamala állt jobban bennük aztán fölényesen verte Trump a választás napján. Mindez tegnap történt, nem érzékeljük mennyire elrugaszkodottak a valóság talajától azok az emberek akik szerint a 26-os választás már praktikailag le is zajlott, mindezt közkutatások alapján?
ma 07:33
 10/12 anonim ***** válasza:
50%
A DK-közeli felmérésekben megelőzte a Tisza a Fideszt, a Fidesz-közeliekben meg egyre inkább lemarad a Tisza. Én úgy tapasztaltam, a választások eredményei az utóbbiakhoz állnak közelebb.
ma 07:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!