Miért nem örülünk Trump győzelmének? Hiszen ideológiailag mi győztünk, legalábbis Orbán.
A woke őrület, LMBTQ, feminizmus, migráns ellenesség benne van Trump politikájában. Tehát ideológiailag nyertünk.
Az más hogy mi lesz a gazdaságunkkal és a háború mégsem fog befejeződni, csak az USA kivonul a konfliktusból, de politikai ideológiailag a Fidesz és a (vidéki) magyar ember győzött.
Mégis azt érzem, nem örülünk Trump győzelmének. Miért nem?
9:
És az illiberálisokról mi a véleményed? Akik Magyarországon már demonstrálták, hogy a liberálisoknál sokkal kártékonyabbak?
Te tényleg azt hiszed, hogy ha Putyin megkaparintja végre Ukrajnát, akkor megelégszik? Te nem nézel orosz állami tévét, nem ismered a deklarált orosz geopolitikai stratégiát, igaz?
11.
Ne légy nevetséges, ez a balos agymosás hatása.
Az orosz médiában, még az állami TV-ben is van ilyen mentalitás, hogy szeretnek akkora nagyokat mondani, ami egyébként nem is a Kreml álláspontja.
Mint amikor azon vitáztak (de az valami más média volt), hogy Lengyelországra atomot kellene dobni, de ilyeneket nem kell komolyan venni.
Putyin a NATO pofátlan terjeszkedésével lett provokálva, a nyugat már elkezdte felfegyverezni Ukrajnát. Ha az oroszok nem lépnek, hamarosan már késő is lett volna, illetve számukra sokkal rosszabb feltételek álltak volna elő.
Nem fog NATO tagállamra támadni, ez marhaság.
12:
Tényleg? A balosok az orosz médián keresztül mossák az agyamat? Nagyon trükkösek ezek a balosok.
Szóval nem kell komolyan venni az orosz terveket? Hiszen amíg nem Putyin mondja a szent szájával, addig az csak üres poénkodás? Igaz is, 2022 februárjában is majdnem elkövettük azt a hibát, hogy komolyan vettük az Ukrajna körül gyülekező “hadgyakorlatozó” csapatok általi fenyegetést, holott igazán nem kellett volna, Zaharova is mondta, hogy csak a hülye amerikaiak riogatnak támadással, nekik eszük ágában sincs ilyesmi.
Az is mennyire bejött; hogy a Mein Kampfot a 20-as években nem vették komolyan. Csináljuk meg még egyszer, nem?
Ukrajna akkora fenyegetést jelentett Oroszországra 2014-ben, hogy a Krimet gyakorlatilag puskalövés nélkül voltak kènytelenek feladni, és a Donbaszban is alig tudtak ellenállni egy oroszok által támogatott és közepesen felfegyverzett szeparatista különítménynek.
Ja hogy ezek után Ukrajna elkezdett védekező fegyvereket felhalmozni, készülve a következő orosz tamadasra? Hat ez aztán tényleg hallatlan provokáció!! Tudom, mi éppen 56 tanulsága alapján sosem tettünk volna ilyet! A háborús védekezés az fúj! Na de mindegy, te láthatóan két pofára zabálod a lakossági célra terjesztett Kreml-meséket, egészségedre
"Tényleg? A balosok az orosz médián keresztül mossák az agyamat? Nagyon trükkösek ezek a balosok."
Ennyire értetlen vagy, nyilván nem arra utaltam, hanem az általános nyugati balliberális agymosásra, akik a NATO elleni támadással riogatnak, mintha még az erőviszonyokkal sem lennének tisztában.
Ez a téma sokkal összetettebb annál, hogy azt fotelhuszárként át tudnád fogni, ilyen szűk látókörrel és kiforgató észjárással, úgyhogy ezen a szinten felesleges erre időt pazarolni, sokadszor lejárt köröket ismét mantrázni, unalmas már.
Majd a további fejlemények igazolhatják, hogy akiket Zelenszkij és bandája halálba küldött, annak mi értelme volt.
14:
A Putyin által halálba küldöttek halálának mi értelme volt?
Kapaszkodj meg, én azért is Zelenszkij bandáját hibáztatom, meg Szenilis Joe-t is, nézőpont kérdése.
A támadás előtt Putyin még tett egy utolsó próbálkozást a tárgyalásos rendezésre, a Szenilis gyakorlatilag fölényesen kinevette.
Most akkor ki nevet, a Szenilis mindenesetre mehet a süllyesztőbe.
16:
Az orosz katonákat nem Biden küldte a frontra, hanem Putyin. Szóval még egyszer kérdezem:
A Putyin által a frontra küldöttek halálának mi értelme volt?
"Az orosz katonákat nem Biden küldte a frontra, hanem Putyin."
Nem mondod. De Putyin ezért és azért küldte, amaz meg ezt és azt, csinált, nem beszélve az evolúciós pszichológiáról, ami a háborúskodásokat legmélyebb szinten generálja.
Kis szeleteket vágsz ki egy tágabb kontextusból, meg talán azt hiszed, én majd dolgozatot írok, Fotelhuszárok Útmutató címmel, hogy az is leperegjen a végtelen űrbe.
Mi értelme ennek, ez egy komplex folyamat, ahogy idáig eljutottunk, szerintem ezt úgysem tudod átfogni, ilyen hozzáállással.
Sőt, pont ez a mentalitás a legkártékonyabb, amikor nem veszed észre, hogy te magad is a gyűlölködési lánc apró eleme vagy, ami felszorzódik nagyobb táborokra, utána a táborok egymásnak feszülnek és ott a háború, aminek te is részese, generálója, szurkoló harcos fotelese vagy.
Ilyen szinten nincs értelme leállni, sehová nem vezető iszapbirkózásra.
Nyilván én is lejátszottam az eltelt időben eszmefuttatásokat, de nekem ez unalmas, annyira nem tud már lekötni.
Vannak persze notóriusok, ahogy a COVID-témán is tipródnak sokan, 10 év múlva sem unják meg szerintem.
Előre kellene tekinteni, hátha a Trump ügy hoz valami változást.
De szurkolhatsz továbbra is a TV előtt, ha neked ez a jó. Sokra úgyse mégy vele.
Bennem nincs gyűlölet csak szeretném megérteni az álláspontodat.
Te utaltál azokra, “akiket Zelenszkij és bandája halálba küldött, annak mi értelme volt”. Célozva arra, hogy - ha jól értem - szerinted semmi.
Ezért kérdeztem, hogy ok, és a Putyin által a halálba küldöttek halálának volt-e értelme, és ha igen, akkor mi.
Minden mást írtál, de erre a kérdésre valamiért kerülöd a választ.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!