Magyar Péter mégis miben akar együttműködni Donald Trumppal?
Mert MOST ezt kell mondania, hát olvasd el Ursula, Zelenszkij, és Olaf barátunk gyors reakcióit...
Hogy mondhatna ellen gazdáinak???
Egy okos miniszterelnök nem megy neki mindenkinek mint bolond tehén a fiának. Próbál okos kompromisszumokat kötni Magyarország érdekében. Egy háborúban sem az az okos hadvezér aki az első alkalommal nekiront az ellenségnek.
orbán nekiment mindenkinek és mit ért elvele? azt hogy mindenki a Magyarokat útálja már és az EU leállította apénzügyi kifizetéseket Magyarországnak, sőt már bírságolja is a lökött orbánt. Ez az orbán harc csak arra volt jó hogy a sok alúlművelt rászavaz mert elhiszi hogy azorbán őértük harcol, hát mitmondjak? elég naívak.
Hajrá Tisza!
3# van itt pár bibi, egyik, Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor.
Aztán, hiába hajbókol Petike, hogy majd együttműködik ő Trumppal, Trump egyáltalán nem akar együttműködni a Tiszával!!!
Tudod, annyi sok szép nőt megdugtam volna, egy baj volt mindig, akit éppen én akartam, az engem nem akart...na most Petike is így járt.😂😂
Mint az előzőekben írtam egy okos miniszterelnök nem ront neki mindnkinek mint bolondtehén a fiának erre jó példa alább az MP beszéde.
„Amerika döntött. Gratulálunk Donald Trump elnök úrnak, valamint a Szenátus és a Képviselőház megválasztott tagjainak
Az Amerikai Egyesült Államok hazánk egyik legfontosabb szövetségese és gazdasági partnere. A TISZA Párt készen áll a közös munkára az új amerikai adminisztrációval az országaink között fennálló kapcsolat további fejlesztésére.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!