A Tisza Párt Kamala Harris vagy Donald Trump pártján áll inkább?
Figyelt kérdés
nov. 6. 03:37
1/15 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem egyértelmű, hogy Harris pártján áll.
Trump ugyanis Orbán barárja, ezért neki biztos nem fog szurkolni.
3/15 anonim válasza:
Remélem nyíltan egyikén sem, szemben a dilettáns Orbánnal.
4/15 anonim válasza:
Azok után, hogy az ukrán segélyek ellen szavaztak az EP-ben nem csodálkoznék ha Trump parti lenne az az idióta.
5/15 anonim válasza:
A Tisza pártot nem tudom. De a nyakamat merném rá tenni, hogy Magyar Péter inkább Trump párti. Persze nyíltan nem jelenti ki.
6/15 anonim válasza:
MP redditen azt írta erre a kérdésre hogy mindkettővel együtt tudnának dolgozni.
7/15 anonim válasza:
Persze, mert még nem tudja kihez éri meg jobban dörgölőzni :D
8/15 anonim válasza:
Nem, hanem azért nert ez egy felelős politikustól elvárható hozzáállás. A külpolitika nem úgy működik, hogy te nem vagy a barátom, ezért nem beszélünk. Illetve működhet úgy, a kisebb, azaz mi szívnánk meg.
Elég már abból, hogy a személyes szimpátia meg haverság döntsön külpolitai kérdésekben.
10/15 gago77 válasza:
"A külpolitika nem úgy működik, hogy te nem vagy a barátom, ezért nem beszélünk." - Ezt Ursuláéknak is meg kéne már tanulni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!