Fidesz szavazók nektek mi szimpatikus a Fideszben, ami miatt rájuk szavaztok?
Szerintem már semmi...
Pár őrjöngő fogalmatlan facebookon minősíthetetlen hangnemben óbégató kisnyugdíjason kívül más már nem szavaz rájuk.
"Woke és gender őrület mentes."
Mi van ha valaki maximálisan elítéli a gender őrületet és azt hogy gyerekeknek pubertásblokkolót adjanak mert nem tudja eldönteni fiú e vagy lány. VISZONT! Nem gondolja hogy az álszent hazug fidesz nélkül ne lehetne ez ellen védekezni illetve hogy ez a "nemzeti" kormány igazából le sem xarja az egész témát pusztán politikát csinál belőle szavazat maximalizálás érdekeben azzal hogy infantilizálja a híveket.
Én mint okos ember, csak annyi előnyét látom a fidesznek, hogy nem engedik be a migránsokat. Más semmi.
Jó lenne ha Magyar Peti is jobban hangózhatatná hogy ő sem fog senkit be engedni, és nem lesz ár emelés sem.
"Én mint okos ember, csak annyi előnyét látom a fidesznek, hogy nem engedik be a migránsokat. Más semmi.
Jó lenne ha Magyar Peti is jobban hangózhatatná hogy ő sem fog senkit be engedni, és nem lesz ár emelés sem."
De hát a kettő közül egyik sem igaz. A migránsok be lettek engedve, az árak pedig nőttek.
De a fideszesek azt hiszik hogyha Magyar lesz, akkor még nagyobb árak lesznek.
És a másik nem igaz, nincsenek be engedve a migránsok. az ukránok más, ők menekültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!