Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jelenleg mennyi az esélye,...

Jelenleg mennyi az esélye, hogy a DK és vele együtt Gyurcsány is kiesik a Parlamentből 26-ban?

Figyelt kérdés

Tudom...még baromi sok idő van addig, de jelenlegi helyzet szerint, hogy látjátok 100%-os skálán ma mekkora erre az esély?

Októberi kutatások átlaga szerint a DK 6%-on áll.

ma 16:13
A kérdező szavazást indított:
0-20%
20-40%
40-60%
60-80%
80-100%
13 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem épp hogy bejutnak majd. De mondjuk én ezt leszarom. Egyedül csak az érdekel, hogy Orbán takarodjon.
ma 16:25
 2/4 Krampusz1 ***** válasza:
0%
Várható egy módosítás a parlamenti küszöb 3%-k körüli levitelére, és akkor Gyurcsány és Toroczkai is maradhat kellemetlenkedni a parlamentben.
ma 16:31
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fontosabb kérdés az, hogy a skizó, elmebeteg dagadt cigány nyer-e. Már rég le kellett volna mondania, ha lenne egy minimális önkritikája. 407 Ft az Euró. Azt pofázta néhány éve, hogy akinél 300 Ft fölé megy, annak le kell mondania, mert alkalmatlan.
ma 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:

De jó, hogy ez a legfőbb bajod...

Minekutána ebben az elbutult országban nem valós politikai kérdések mentén, hanem generációs fújolás és cikizés mentén alakul a közélet szektorokra, így igen, a DK szavazótábor el fog tűnni, ahogy a Fidesz is egy tíz év késéssel, és megnyugtatlak, az én, az ő, és a te nemzedéked is el fog tűnni a pıcsába A-tól Z-ig.

Addig is a Magyarországot telekárban zsebre vágott német és kínai iparérdekek jól elröhögnek rajtunk mind. Kellemes nyuggerezést, tudom, sokaknak idáig futja...

Szoktam még olyat is mondani, akinek baja van, az menjen haza, és rakja helyre a saját apját, anyját, nagyanyját. Úgy csinálnak itt egyesek, mintha a nyugger meg a nyuggerpártok az valami külön dimenzió volna, amihez nekik semmi közük nincs.

ma 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!