Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ehhez a videóhoz mit szólnak...

Ehhez a videóhoz mit szólnak a Fidesz szavazók?

Figyelt kérdés
Alapból csomó Fideszesnél megy a valóságtagadása, de amikor a szemük előtt van ilyen formában mi rá a reakció? Ez is Gyuri bácsi vagy pszichopeti hazugságai meg cselszövései?

nov. 4. 13:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Orbán a Magyar Nemzet Szégyene!!!

Az óvodában a napraforgón ülő szarka volt a jele...

nov. 4. 22:13
 12/18 anonim ***** válasza:
33%
Honnan jött, hogy Magyar Péter pedofil? Bármilyen forrást tudnátok erről adni?
nov. 6. 08:02
 13/18 A kérdező kommentje:
#12 A logika alapján mivel Lakatos Márkot megvádolták akinek Nagy Ervin barátja, és Nagy Ervin a Tiszát támogatja így ezért. Szóval, ha neked a barátodról kiderül hogy pedofil akkor te magad is az leszel ezt jelenti.
nov. 6. 10:24
 14/18 anonim ***** válasza:
33%
Így már világos! Azért kérdeztem vissza, mert én mint nem fideszes csak 60 as az IQ-m, hazaáruló, libsi, balfék vagyok. Lassan azért kezdek megvilágosodni.
nov. 6. 17:41
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
nov. 7. 20:30
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Az orbán rajongók alapkritériuma, hogy képtelen legyen önállóan gondolkodni!

Így nem veszik észre, hogy orbán (és bandája) az egész jövőjüket lopja el!!!

nov. 7. 23:00
 17/18 anonim ***** válasza:
18%

Nekem erről az a véleményem, hogy a Szamurájok és Spárta is a múlt ködébe szállt. Ha nem vagy képes megújulni és alkalmazkodni az új helyzetekhez és kihívásokhoz, akkor jobb esetben csak lemaradsz, rosszabb esetben az evolúció maga alá temet.

Elemi érdekünk Oroszországgal és Kínával IS üzletelni, minden más csak képmutatás vagy a saját kis européer mikrokörnyezet extrapolálása a TÖBBSÉGI társadalomra.

nov. 18. 08:26
 18/18 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező: "Szóval, ha neked a barátodról kiderül hogy pedofil akkor te magad is az leszel ezt jelenti."

Akkor viszont Orbán meleg mint a lefőtt kávé: Szájer volt a szobatársa, Bese pap volt a lelki iránymutatója és a kolostor megszentelője, Balog püspök a pedofidkányok megmentője... soroljam még?!

nov. 18. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!