A Fidesz vagy a Tisza párt hívei immunisabbak a vezetőjüket ért kritikákra?
0rbán bizonyítottan szakadékba próbálja kormányozni az országot, miközben a családjával és a haverjaival szétlopja. Ez tény.
Már nagy Szovjetuniót vizionál, mert csak ott lenne életképes az a maffia rendszer amit felépített.
Idén 8, jövőre 44 kastélyt terveznek magunknak ajándékozni, a nemzet vagyonából :D
Magyar Péter annyit csinált, hogy kiállt, a Fidesz lop, le kell váltani, erős Európát akar, Európai Ügyészséghez csatlakozást, max 2 cikluson keresztüli miniszterelnököt, stb.
Nem vagyok Magyar Péter rajongó, de ezek tiszta tervek, célok.
Mibe kössek bele, hogy a kormánymédia a farkét filmezi?!? :D
Azért nyilatkozott pár dolgot, ami szerintem ki kéne verje a biztosítékot főleg baloldali értékrendű embereknél, emellett sok egymásnak ellentmondó nyilatkozata volt, igaz, hogy Orbánnak is, de elvileg nem ő az etalon.
Nekem az a legnagyobb bajom vele, hogy emberileg nem szimpatikus, tényleg egy nárcisztikusnak látom. Amit csinál az nem biztos rossz, de hogy ilyen szinten bálványozzák sokan, az mindenképpen túlzás.
"semmiféle kritikáról nem hajlandóak vitázni"
Azért, mert nem stimmelnek az arányok. Orbán Viktor zsinórban 14 éve van hatalmon és az ország egyre jobban hajaz egy szemétdombra. Ezek mellett minden más eltörpül és nevetségesnek hat.
Amikor pedig valaki Magyar Pétertől akar "vitázni", akkor általában azzal a hátsószándékkal teszi, hogy azt sugallja Orbán a jó választás, miközben amúgy meg lerohad alatta az ország és a nemzet.
"A tiszások. Fideszesből jó párral találkoztam már, aki elismerte, hogy a Fidesznek/orbánnak is vannak hibái. Tiszásból eggyel sem."
Ez nem igaz!
Bármelyik Tiszás is elismeri, hogy Orbánnak vannak hibái!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!