Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagy előnnyel vezet a fidesz?

Nagy előnnyel vezet a fidesz?

Figyelt kérdés
[link]

nov. 4. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
34%
Igen, a megbízható kutatók ezt hozzák ki. Az EP választásra a Reál PR 45%ot mondott a Fidesznek és 28%ot a Tiszának, ami gyakorlatilag telitalálat volt. (45% és 29% volt a tény)
nov. 4. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem túl nyerő stratégia a saját szavazóidat biztos győzelem illúziójával nyugtatni, ezt megtanulhatta volna a Fidesz 2002-ben.

De úgy néz ki, erre van igény Rogánék részéről.

nov. 4. 11:31
 3/7 Krampusz1 ***** válasza:
72%
A fideszes kutatók azt hozták ki, hogy 880%-os győzelem lesz, ha Orosz barátainkra is kiterjesztik a választójogot.
nov. 4. 11:37
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem van egy stabil 10-15 százalékos előnye a Fidesznek a biztos szavazók között, én legalábbis ezt tapasztalom a környezetemben.
nov. 4. 11:45
 5/7 anonim ***** válasza:
27%

Azt kell megmézni, hogy a legutóbb EP választáson melyik kutatócég mekkorát tévedett: [link]

Ez alapján a TOP5 közvéleménykutató cég sorrendben a következő: 21, Závecz, Alapjogokért Központ, Real-PR 93, IDEA.

És megnézhetjük, hogy jelenleg ez a TOP 5 milyen arányokat jósol:

21: Fidesz-Tisza 40:42

Závecz: Fidesz-Tisza: 39:35

Alapjogokért: -

Real-PR 93: Fidesz-Tisza: 44:35 (ezt a fenti cikkből vettem)

IDEA: Fidesz-Tisza: 39:37

Ez alapján eléggé úgy tűnik, hogy a Real-PR jelentősen torzítja az eredményt a Fidesz-felé.

És megnézhetjük a negyedéves eredményeket: [link]

Ezekből az látszik, hogy a Tisza folyamatosan erősödik, míg a Fidesz folyamatosan gyengül. Egyébként a körmányközeli kutatócégek közül több az elmúlt időszakban már nem közöl ilyen adatokat, szerintem érthető okokból :)

nov. 4. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
61%
Azért sok következtetés nem vonnék le ezekből, az összefogást is egy évvel a választás előtt fej-fej mellett mérték a Fidesszel....
nov. 4. 12:29
 7/7 Kései Sirató ***** válasza:
62%
A Fideszt már a múlt héten lekörözte a Tisza, már csak gyengeelméjűek szavaznak a pedofil-támogató pártra. MÉszáros-rajongók, és aki nem méri fel ép ésszel, hogy mennyire mélyponton van az ország, mindez Orbán miatt.
nov. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!