Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz-kormány szemében a...

A Fidesz-kormány szemében a 25 év feletti, egyedülálló, gyermektelen emberek nem valók semmire?

Figyelt kérdés
Az új munkáshitel is csak 25 éves korig jár, ahogy eddig az szja mentesség a "fiataloknak". 25 éves kor felett csok, babaváró, gyerek után járó adókedvezmény, amit igénybe lehet venni.
nov. 3. 17:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%
Csak egy adózó szolga.
nov. 3. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
0%

11#

Mint mindenki, Te is én is. Így működik egy társadalom.

nov. 3. 18:10
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

"Ennek a lényege az, hogy a fiatal munkások ne menjenek külföldre dolgozni"

Akinek van egy csepp sütnivalója, az pont ugyanúgy ki fog menni mert odakint 1-2 év alatt összeszedi ezt az összeget. És akkor nincs röghöz kötés 5 évre.

"hanem itthon próbáljanak érvényesülni"

Mégis hogy? :D Az eleve szar, inflációt nem követő, egyre értéktelenebb fizetésből még vonják a hitelt is. Mikor érvényesül?

"Kell a magyar munkás munkavállaló, mert hiány van belőlük"

Akkor a gazdád miért hozat be filippínókat?

Miért nem a magyarokat foglalkoztatja?

"Ilyen egyszerű és nem kell belemagyarázni ennyi hülyeséget"

A hülyeséget egyedül te magyarázod bele. Értelmes ember látja, hogy ez csupán plusz egy értelmetlen intézkedés amivel példálózhatnak a hívők.

nov. 3. 20:54
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

"Akkor a gazdád miért hozat be filippínókat?

Miért nem a magyarokat foglalkoztatja?"

Azon egyszerű oknál fogva hozza be, mert nincs elég magyar munkásember aki dolgozna. Ezért kellenek a külföldi munkavállalók.

nov. 3. 21:26
 15/21 anonim ***** válasza:
67%
Eember filipinokat is rugják ki mert az 1 milliárdbol támogatot munkahelyeket se tuják fent tartani.Itt munkhely sincs resszeció van az országba 2 éve maj akkor biztos sok munkahely van.
nov. 3. 22:18
 16/21 anonim ***** válasza:
80%

A fidesz a buta embereket támogatja, aki fiatalon a semmire csinál gyereket, lásd csok, vagy ott hagyják az iskolát, hogy kihasználják az szja mentességet, most meg azokat, akik az ingyenpénzből majd okostelót vesznek meg elnyaralják, és majd nyöghetik ezt a 30as éveik végéig.

Diákhitellel is sokan megszívják, de ott legalább a jövődbe fektetsz.

nov. 4. 01:28
 17/21 anonim ***** válasza:
48%
Kezdő szakmunkás is fél év alatt összespórolhat annyit külföldön, ha a kaján és szobán kívül nem költ semmire. Ezt nem kell visszafizetni, sem valami őrült pcsának gyereket csinálni különben megbax az Orbán
nov. 4. 06:03
 18/21 anonim ***** válasza:
50%
#14 Aha, tehát mivel nincs elég magyar munkavállaló, azért rúgják ki a magyar munkavállalókat és hoznak a helyükre migránsokat. Értem Fidder.
nov. 4. 08:09
 19/21 anonim ***** válasza:
80%

Egyszerű a dolog:

- Aki 25 év alatt dolgozik, az jó eséllyel nem végzett egyetemet, vagyis nem a legokosabbak közé tartozik, nekik azért van az adókedvezmény, amit persze minden hülye mentességnek hív, hiszen végzettség nélkül nem érik el a kedvezmény maximumát.

- Aki szakmunkásként felveszi majd a munkáshitelt, az is az ostoba réteg, mert okos ember nem kezdi hitellel az életét.

- A babaváró korhatárát levitték, hogy lehetőleg minél korábban csináljanak gyereket az emberek, hiszen aki huszonévesen szül, annak nincs ideje tanulni, karriert építeni, tehát megint csak a butább rétegről szól a nóta.

- A CSOK röghöz köti az embert, mert az ingyenpénzből vett házat sem eladni nem lehet egy ideig, sem külföldre nem költözhetnek.

Mindenki, aki ebből a körből kilóg, az a Fidesz ellensége. A diplomás, nyelveket beszélő értelmes fiatal felnőtt általában kormánykritikus, tehát ellenség.

Az egyedülálló, aki nem szívja az állam csecsét, azt nehezen irányítják, tehát ellenség.

Akinek van párja, de nincs gyereke, annak marad ideje fejlődni, tanulni, tehát ellenség.

Az ellenséggel pedig úgy bánnak, hogy amennyi bőrt csak tudnak, lehúznak róla, hogy a kegyelteknek való osztogatásra legyen pénz, vagy elzavarják őket külföldre, ahonnan még a választáson való részvételt is megnehezítik, hiszen aki külföldre megy, az soha nem fog rájuk szavazni.

Röviden: az ostoba, megvezethető és kiszolgáltatott emberek kellenek a Fidesznek, őket igyekszik minél inkább szaporítani. Semmi másról nem szól ez, csak a hatalomról.

nov. 4. 20:09
 20/21 anonim ***** válasza:
67%

Engem az szomorít el, hogy ahogy fentebb is leírták, ezzel megint csak a buta, tanulatlan, proletár réteg van kiszolgálva.

Én anno tanultam, képeztem magam, eleve 23-24 évesen végeztem 5 éves szakkal. Örültem, ha a kollégiumot, albérleti szobát tudom fizetni, dolgoztam tanulás mellett.

Közben rengeteg ismerősöm otthon élt szüleivel, dolgoztak, mindegyikük vett valami leszakadt "prémiumot" és azzal jöttek mentek. Persze 30+ évesen mind azt mondja, hogy nekem "szerencsém" volt. Francokat, csak tanultam és képeztem magam.

Most ugyanez lesz, értelmes ember nem veszi fel azt a pénzt, a sok otthonélő semmirekellő biorobot meg megveszi belőle a prémiumot meg ájfónt.

nov. 4. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!