Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobberek miért nem fogadják...

A jobberek miért nem fogadják el, hogy nyugat-Európa legtöbb országában lmbtqpárti libsi vezetést választott a nép?

Figyelt kérdés
nov. 3. 12:47
1 2 3
 21/25 Mansour ***** válasza:
59%
Nem az eltérő véleménnyel van gond, hanem a stílussal, az elmebetegezéssel, azzal, hogy kijelentesz valamit a vitapartneredről, amiről fogalmad sincs, hogy mi a véleménye. És azzal, hogy egy komplex témát a segglyukra egyszerűsítesz le. Nagyon jól példázod, hogy miért nevezik ezt a fajta jobboldali fellépést trolljobboldalnak.
nov. 4. 12:32
 22/25 anonim ***** válasza:
40%

21.

Bátyja, azért egyszerűsítek, mert másképp nem érted miről van szó.

A többit meg szintén kifejtettem, most meg úgy csinálsz, mintha nem.

Na nem mintha lenne más választásod.

nov. 4. 15:41
 23/25 anonim ***** válasza:
Amiért a ballerek sem tudnak sokszor beletörődni abba ha nem a kedvenckéik nyernek valahol.
nov. 4. 17:20
 24/25 Mansour ***** válasza:

"Bátyja, azért egyszerűsítek, mert másképp nem érted miről van szó."

Honnan tudod, hogy mit értek, és mit nem? Semmi olyan komolyabb vita nem volt itt, amiből ezt meg tudnád ítélni. Egyébként zárójelben megjegyezném, hogy teljes mértékben értem a jobboldali gondolkodást, hosszú ideig én is így gondolkodtam, de ezt itt le is írtam.

"A többit meg szintén kifejtettem, most meg úgy csinálsz, mintha nem."

Hol fejtetted ki? Én ez alatt a kérdés alatt egy-két odadobott mondatnál többet nem látok. Ez neked kifejtés? Ne vicceljünk már...

nov. 4. 17:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Trumpli győzelme után, hogy vélekedsz? 😀
nov. 6. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!