A jobberek miért nem fogadják el, hogy nyugat-Európa legtöbb országában lmbtqpárti libsi vezetést választott a nép?
Bátyja, itt te erőlködsz csak.
Mindketten tudjuk, hogy bármit linkelek, mindent meg fogsz magyarázni 🤡
Nem hiteles a forrás, koncepciós per volt, véletlen volt, szándékosan húzták csődbe bla bla bla
Másrészt mit kell azon forrással alátámasztani, hogy egymás seggében való turkálás az nettó elmebetegség? 😆
Ott se teljesen tiszta minden, aki női seggekben turkál, szal ez se jött be, bár egy fokkal jobb az is, mert nem a segglyuk izgatja fel, hanem hogy szűkebb. Ellenben téged a segglyuk izgat fel, mert elmebeteg vagy.
A többit meg már leírtam. Szerinted nincsenek pedofilok az LMBTQ tagok között és kész 🤡
"szal ez se jött be, bár egy fokkal jobb az is, mert nem a segglyuk izgatja fel, hanem hogy szűkebb."
Durva mennyire érdekel hogy ki kivel és hogyan szexel. Kérdőívet csináltál, vagy ezt az állításodat is csak a fenekedből húztad elő? 😂😂
(Látom hogy ez a téma érdekel, azért fogalmaztam így )
"Szerinted nincsenek pedofilok az LMBTQ tagok között és kész"
Hol állítottam ilyet? Idézd kérlek. :)
Mivel van a gond?
Hogy eltér a véleményem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!