Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobberek miért nem fogadják...

A jobberek miért nem fogadják el, hogy nyugat-Európa legtöbb országában lmbtqpárti libsi vezetést választott a nép?

Figyelt kérdés
nov. 3. 12:47
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#9 Akkor nincs. Oks. Nem baj. Nem kell erőlködni.
nov. 3. 13:19
 12/25 anonim ***** válasza:
52%

Bátyja, itt te erőlködsz csak.

Mindketten tudjuk, hogy bármit linkelek, mindent meg fogsz magyarázni 🤡

Nem hiteles a forrás, koncepciós per volt, véletlen volt, szándékosan húzták csődbe bla bla bla

Másrészt mit kell azon forrással alátámasztani, hogy egymás seggében való turkálás az nettó elmebetegség? 😆

nov. 3. 13:26
 13/25 Mansour ***** válasza:
Már nem vagyok jobber, de valaha az voltam. Így azt tudom leírni, hogy akkor hogy láttam ezt a kérdést. Nyilván elfogadtam, mint tényt, hogy ez a helyzet Nyugat-Európában, de úgy gondoltam, hogy tennünk kell ez ellen, ha mást nem is tudunk, legalább annyit, hogy nálunk ne legyen ez a helyzet (amúgy ez még simán belefér a normális demokratikus működésbe). De jobberként sem az LMBTQ és a libralizmus zavart igazán, hanem az, hogy a posztkommunista elit elherdálta a nemzeti vagyont, illetve jó részét kiprivatizálta magának, a többi részét meg átjátszotta idegen kézbe. Nyilván ma már árnyaltabban látom ezt a kérdést is, és a 14 éves brutális NER-korrupció után már becsületes jobberként sem lehet azt mondani, hogy jobb most, mint akkor volt. De visszatérve a libsi-témára, én akkor naivan azt gondoltam, hogy jöhet még egy konzervatív reneszánsz, ami elsöpri vagy legalább eléggé visszaszorítja a túlterjeszkedett liberalizmust. De amivé azóta a jobboldal lett világszerte, és különösképp nálunk, attól már undorodom, a polgári konzervativizmus visszatérését már nem is remélem, a liberalizmusban viszont egyre nagyobb értéket látok. Szóval most már leginkább polgári liberálisként tudnám meghatározni magam, aminek nagyjából a Fidesznek is lennie kéne, ha tartja magát a 20 évvel ezelőtt hangoztatott elveihez.
nov. 3. 13:45
 14/25 A kérdező kommentje:
#12 A pedós állításra vonatkozott a kérés, de amúgy ha a seggben turkálás elmebetegség akkor elég sok heteró is elmebeteg. Tudom ezt nehéz elfogadni
nov. 3. 14:08
 15/25 A kérdező kommentje:
#12 De mondom, nem kell erőlködni érvekkel. Elég ha kinyilatkoztatsz mintha te lennél maga az Isten aztán raksz egy bohóc emojit. Van olyan, aki csak ennyire képes.
nov. 3. 14:09
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Ott se teljesen tiszta minden, aki női seggekben turkál, szal ez se jött be, bár egy fokkal jobb az is, mert nem a segglyuk izgatja fel, hanem hogy szűkebb. Ellenben téged a segglyuk izgat fel, mert elmebeteg vagy.

A többit meg már leírtam. Szerinted nincsenek pedofilok az LMBTQ tagok között és kész 🤡

nov. 3. 14:16
 17/25 A kérdező kommentje:

"szal ez se jött be, bár egy fokkal jobb az is, mert nem a segglyuk izgatja fel, hanem hogy szűkebb."

Durva mennyire érdekel hogy ki kivel és hogyan szexel. Kérdőívet csináltál, vagy ezt az állításodat is csak a fenekedből húztad elő? 😂😂

(Látom hogy ez a téma érdekel, azért fogalmaztam így )

nov. 3. 15:23
 18/25 A kérdező kommentje:

"Szerinted nincsenek pedofilok az LMBTQ tagok között és kész"

Hol állítottam ilyet? Idézd kérlek. :)

nov. 3. 15:23
 19/25 Mansour ***** válasza:
Nyilván mindenki azt szeretné, hogy a saját meggyőződése szerinti politika erősödjön a világban. Ezzel nincs is semmi gond. A 12-es és 16-os válasz demonstrálja viszont, hogy mivel van a gond.
nov. 4. 12:18
 20/25 anonim ***** válasza:

Mivel van a gond?

Hogy eltér a véleményem?

nov. 4. 12:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!