Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kire szavaznál ha most lenne...

Kire szavaznál ha most lenne a választás?

Figyelt kérdés

nov. 3. 09:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egyetértek az írásoddal, bár azon meglepődtem hogy nem vagy hetero és mégis a Mi Hazánkra szavazol. (Mondjuk ezaz én hibám hogy nehezen tudok elképzelni egy nem hetero jobboldali szavazót) Mindenesetre örülök hogy te is Mi Hazánkos vagy és bennük látod a jövőt💚🤍💚🤍

nov. 7. 17:36
 12/15 everlight ***** válasza:
100%

11.Én rájuk szavaztam 2022 ben,MOst is az EP választáson. Baloldali párt nincs Magyarországon ,de ezt nem csak én mondom DK,Momentum stb ezek Neo liberális pártok,

Sose titkoltam hogy Bi vagyok,de nem járok Pride ra,nem festem a körmöm,nem tartom példaképnek egy meleg hírességet csak mert meleg.

nov. 7. 21:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Én nem ítélem el a ferde hajlamúakat és tapasztalom szerint a népesség többsége sem. A legtöbb embernek azzal van baja amit leírtál "pride. Köröm festés" stb... tehát a provokáció. Örülök hogy te nem ilyen vagy és vannak normális ferde hajlamúak is! Remélem 26 ban is a Mi Hazánkra fogsz szavazni!

UI: Bárcsak a médiában is a hozzád hasonlók kapnának rivaldafényt és nem a whisperton meg lakatos márk félék akik provokálnak

nov. 8. 19:22
 14/15 everlight ***** válasza:
13. Azért nem hasonlítanám Whisper Tont a Lakatos Márk féle abberált ragadozókhoz. Nagyon régen közös ismerős révén találkoztam vele sokszor,azt nem hazudom hogy barátok voltunk, Valójában csak szereplési vágya van,mert civilbe egy unalmas egoista fiú,legalább is én annak ismertem meg 7-8 éve.
nov. 8. 23:49
 15/15 A kérdező kommentje:

Nem úgy hasonlítottam Márkot Whispertonhoz hanem külsőleg és viselkedésben. Mindkettejük viselkedése és megjelenése ripacs és prvokotív

nov. 9. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!