Hogyan döntenél,ha most lenne választás?
Nézd, attól mert sorkatonaságot vezetnének be attól még nem háborúba küldenék őket! Ha háború tör ki ugyanúgy mindenkit besorozhatnak mint most ukrajnába. Ha megtörténik ez te hogy mennél háborúba? Teljesen tapasztaaltlanul, csak egy 4 hetes képzéssel vagy rendes tapasztalattal? Arról nem beszélve hogy a fiatalok rendet és fegyelmet és bajtársiasságot tanulnának ami rájuk is férne
11: "attól mert sorkatonaságot vezetnének be attól még nem háborúba küldenék őket!"
tudom, és nem is mondtam ilyet.
erről volt egy műsor akkoriban amikor a németek tervezgették a kötelező sorkatonaságot, hogy van-e értelme. és mielőtt a sorkatonaságnak vége lett volna mindenki tudta és arról beszélt hogy ez az újak szívatásáról, meg a piálásról szólt és hogy ennek semmi értelme.
mellesleg most az ukrán háborúban látni hogy kilőnek X kilométerről egy rakás lövedéket te meg fekhetsz a lövészárokban és imádkozhatsz hogy ha eltalál egyből meghalj és ne szakítsa le a lábad kezed fejed, vagy lásd a taposóaknák, a drónról lepotyogtatott bombák esetét.
tudom hippi meg pacifista duma, de a II. vh meg a vietnámi háború után azért jött létre az ensz bt hogy az ilyeneket megelőzze, ami manapság már úszik a politika szennyében.
"tudom hippi meg pacifista duma, de a II. vh meg a vietnámi háború után azért jött létre az ensz bt hogy az ilyeneket megelőzze, ami manapság már úszik a politika szennyében."
Nem baj, ha a bárányok megegyeznek arról, hogy ne legyen húsevés, csak a farkasok is egyezzenek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!