Van még mit tanulnotok Rákosiéktól. Jó tanítvány a viktor, de még nem elég alapos.
nov. 2. 15:13
12/20 anonim válasza:
MandiNER
nov. 2. 15:43
13/20 anonim válasza:
Ez a propaganda régen is ennyire erőltetett volt, csak nekem nem tűnt fel? Vagy nem volt épp ennyire?
nov. 2. 15:54
14/20 anonim válasza:
Most akkor valamit tisztázzatok légyszíves. A probléma a mandineres cikkel az, hogy úgy feltételezitek hazudik Weberről, vagy ebben nem hazudnak, csak az a probléma, hogy belekeverte ebbe Magyar Pétert?
nov. 2. 16:00
15/20 anonim válasza:
#14, az a probléma vele, hogy ezért a szennyért valaki nem kevés pénzt kapott...
nov. 2. 16:05
16/20 anonim válasza:
Már megint a mandíner! ezerszer elmondtuk hogy a mandíner az fidesz szócső és hírhamissító.
nov. 2. 16:14
17/20 anonim válasza:
Eddig is nyilvánvaló volt, hogy nem szent Wéreb.
Apropó, volt valami pfizer-gate is Úkrszuka környékén is.
nov. 2. 17:37
18/20 anonim válasza:
Ne olvass olyan szennylapokat, mint a mandiner. Inkább nézz natgeo-t ;)
nov. 2. 18:34
19/20 anonim válasza:
#15 Ezt hagyd abba! Egy normális, érthető kérdést tettem fel, arra válaszolj! Mert belinkeltem ugyanezt a sztorit a 24.hu-tól és a telextől is. Tisztázzuk mi a probléma, mert ha azt állítjátok, hogy Weberrel kapcsolatban hazudik a mandiner, akkor hazudik a nem NER-es 24.hu is és a telex is. Ha csak az a bajotok, hogy belekeverte ebbe Magyar Pétert (igaz csak egy képpel), azzal viszont egyet tudok érteni, hogy az inkorrekt. Ha az a bajotok, ahogy megvan fogalmazva ez a hír, azt meg megértem, hogy az számotokra problémás, de ne nézzen ez már úgy ki (mert ez így, ebben a formában olyan), hogy ezt a mandiner állította csupán és ennél fogva ez nem történt meg, nem nyomoznak ilyen ügyben Weber és a néppárt több tagja ellen.
nov. 2. 18:49
20/20 anonim válasza:
#19, azzal semmi baj nem lenne, hogyha a "liberális" botrányokról OBJEKTÍVEN tudósítanának. Azzal sem lenne különösebb baj, hogy Magyar Pétert "belekeverik". A hatalmas probléma a tálaláson van.
Ha csak annyi lenne írva, hogy nyomoznak ellene ilyen-olyan ügyben, az egy tényszerű megállapítás lenne. Ehelyett van egy rakás olyan fogalmazás, ami a tényszerűséget mellőzi, emellett ezt is orbán viktor sikereként tálalva. Én, mint olvasó, hadd döntsem már el, hogy ez mennyire kinek a sikere. Egyébként meg, orbán ellen csak azért nem nyomoznak, mert nem hajlandó belépni az Európai Ügyészségbe, és nem azért, mert olyan hűdenagyon feddhetetlen lenne...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!