Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen jellem Magyar Péter EU...

Milyen jellem Magyar Péter EU parlamenti képviselő úr?

Figyelt kérdés

okt. 13. 22:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
29%
F@sza
okt. 13. 22:37
 2/18 anonim ***** válasza:
11%
Bese tudunk telni a látványával. Érted. BESE
okt. 13. 22:45
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Jellemtelen parazita
okt. 13. 23:09
 4/18 anonim ***** válasza:
63%
pojáca
okt. 14. 05:22
 5/18 Kései Sirató ***** válasza:
17%
Egyenes. Nem úgy, mint Orbán, a pedofíl támogató.
okt. 14. 13:03
 6/18 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező, te ittál valamit?

Magyar Péter nem olyan tolvaj gazember, mint a Orbán, aki Mészáros Lőrinc barátja, és kijátszotta az ország vagyonát Mészáros kezére. Úgy látom, itt a válaszolók erről még nem is hallottak. Te, kérdező, te sem hallottad még, hogy Orbán a fél Balatont is ellopta már? Milyen jellem Magyar Péter EU parlamenti képviselő úr?agy ez így jó neked? Valami fidesz bérenc vagy te is?

okt. 15. 08:44
 7/18 anonim ***** válasza:
35%
okt. 15. 10:22
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

6: magyar péter kb 14 évig a fidesztől kapta a fizetését.

érdekes a felfogásotok, mindenki aki fideszes az tolvaj, de ez alól kivétel a ti bálványotok magyar péter. miért?

okt. 15. 11:31
 9/18 Kései Sirató ***** válasza:
26%

Nem minden fideszes tolvaj, csak 8-10 %-uk. A baj az, hogy Orbán egy tolvaj. Nehogy azt hidd, hogy attól, hogy valaki fideszes, attól ugyanúgy hozzájut mindenhez és úgy dúskál a jólétben, mint Orbán családja és barátja.

Ha nem hallottad még, hogy Mészáros (aki nem is fideszes) nyer meg Majdnem minden pályázatot, akkor nem tudom, hol voltál eddig. nem tiszta itt semmi. A közbeszerzések elbírálása csalással működik.

okt. 15. 12:04
 10/18 A kérdező kommentje:

8:44 Igen, ittam. Minden nap hidratálok, megvan a szükséges napi átlag másfél két liter folyadék bevitel.

Nem vagyok

semmilyen bér-enc 🤣.

Nem nekem szóló további kérdéseidre nem tudok válaszolni, talán tedd fel őket egy top-ban.

Kérem tartsd szemelőtt mielőtt itt írsz: a drog rossz, stimulánsokat ne fogyassz.

Magyar Péter a te istened. Nekem neutrál selyemmajom figura, bár idegdzsordzsinak tűnik kissé. Jelenleg nem egy nagyformátumu vezető. Meglátjuk mi lesz belőle

okt. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!