Milyen jellem Magyar Péter EU parlamenti képviselő úr?
Kérdező, te ittál valamit?
Magyar Péter nem olyan tolvaj gazember, mint a Orbán, aki Mészáros Lőrinc barátja, és kijátszotta az ország vagyonát Mészáros kezére. Úgy látom, itt a válaszolók erről még nem is hallottak. Te, kérdező, te sem hallottad még, hogy Orbán a fél Balatont is ellopta már? Milyen jellem Magyar Péter EU parlamenti képviselő úr?agy ez így jó neked? Valami fidesz bérenc vagy te is?
6: magyar péter kb 14 évig a fidesztől kapta a fizetését.
érdekes a felfogásotok, mindenki aki fideszes az tolvaj, de ez alól kivétel a ti bálványotok magyar péter. miért?
Nem minden fideszes tolvaj, csak 8-10 %-uk. A baj az, hogy Orbán egy tolvaj. Nehogy azt hidd, hogy attól, hogy valaki fideszes, attól ugyanúgy hozzájut mindenhez és úgy dúskál a jólétben, mint Orbán családja és barátja.
Ha nem hallottad még, hogy Mészáros (aki nem is fideszes) nyer meg Majdnem minden pályázatot, akkor nem tudom, hol voltál eddig. nem tiszta itt semmi. A közbeszerzések elbírálása csalással működik.
8:44 Igen, ittam. Minden nap hidratálok, megvan a szükséges napi átlag másfél két liter folyadék bevitel.
Nem vagyok
semmilyen bér-enc 🤣.
Nem nekem szóló további kérdéseidre nem tudok válaszolni, talán tedd fel őket egy top-ban.
Kérem tartsd szemelőtt mielőtt itt írsz: a drog rossz, stimulánsokat ne fogyassz.
Magyar Péter a te istened. Nekem neutrál selyemmajom figura, bár idegdzsordzsinak tűnik kissé. Jelenleg nem egy nagyformátumu vezető. Meglátjuk mi lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!