Tisza szavazókat nem érdekli Magyar Péter múltja?
Figyelt kérdés
NER ficsúr, Fideszes ex-férj, kamu poziciók, Mészáros cégéhez való jelentkezés, stb.
Ha holnap Mészáros kiszáll akkor ő is a megmentő lesz?
nov. 1. 20:30
21/25 anonim 

válasza:

és akkor még ezek vannak megsértődve ha vérszektásoknak nevezik őket. holott olvasható hogy erőszak meg háborúval akar rendszert bontani.
legalább ne ti fröcsögjetek "demokráciáról".
22/25 gago77 

válasza:

#20 Van más megoldás! A Mihazánk! Persze arról is kitaláltak már mindent, de ha követed Toro videóit, figyelemmel kíséred hogy mit csinálnak akkor látni fogod mi az igaz. A probléma inkább az emberek elvakultságával van, és igen, szektásodás is létezik. A nyitottság - mint olyan - kimerül az LMBTQ emberek és a migránsok elfogadásában, befogadásában, a vegánkodásban és ilyesmikben... Azért azt nem árt tudni, hogy magyarpetyka és a FIDESZ is csomó mindent ellopkodott a Mihazánk programpontjaiból, csak hogy nagyobb népszerűségre tegyen szert. Eközben kígyót-békát kiabálnak a Mihazánkra, amit sok bamba csak azért hisz el mert szerencsétlen Mihazánkosok kapják a lehető legkisebb felületet a magyar médiában. Rendszeresen alulmérik őket (mint Trump-ot Kamuzaherrissszel szemben, ugye..) és minden lehetséges módon elnyomják őket... De lesz még meglepetés és nem tutyimutyipetya fogja okozni! ;)
23/25 anonim 

válasza:

#22: Én követem, de többnyire nem szimpatikus. Amikor pl iskolai problémákra hívták fel a figyelmet gyerekek között, arra azt mondtam, hogy igen, ez egy jó irány. De újabban ez a hadakozásuk szimbólumok mellett illetve ellen, nem szimpatikus. Az oltásellenesség és az elektronikus fizetéssel szembeni ellenszenvük sem. Ez csak 1-2 példa, de ez az én véleményem és biztos, hogy van akiket ezzel meg lehet győzni.
24/25 gago77 

válasza:

#23 Nekem is van 1-2 dolog ami kevésbé szimpatikus náluk, de fontosabb, hogy rendbe akarják hozni a gazdaságot, a vízgazdálkodást és fel akarják számolni a korrupciót. Amivel én nem értek annyira egyet az a jogosítvány tiniknek kampány és a trianoni dolgok. Habár utóbbinak valszeg ugyanúgy a nemzettudat építéséhez van köze mint a szimbólumoknak. A nemzettudat pedig fontos (lenne). De - összehasonlítva a többi párttal - magasan az MH a legszimpatikusabb...
25/25 gago77 

válasza:

Ja, és az MH egyetlen pártként megszüntetné a politikusok mentességét. A Petike ilyet soha nem ejtene ki a száján, most is a mentességet használja a telefon-Dunába-vágás ügyecskéje miatt.. Empé nem egy olyan ember aki miniszterelnöknek való, a saját indulatait sem képes kezelni. Csodálom h ennyien megszavazták, persze a faszbuk algoritmusok nélkül egész biztosan nem sikerült volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!