Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza szavazókat nem érdekli...

Tisza szavazókat nem érdekli Magyar Péter múltja?

Figyelt kérdés

NER ficsúr, Fideszes ex-férj, kamu poziciók, Mészáros cégéhez való jelentkezés, stb.

Ha holnap Mészáros kiszáll akkor ő is a megmentő lesz?

nov. 1. 20:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
57%

Hát kérdező.Hidd el, ha te lennél az esélyes leváltója Orbánnak,akkor mindent is kihoznának múltadból, amit meg se történt. Pl te lennél Hitler unokája, aki azon van,hogy létrehozza a náci németország utódját a holdon lévő bázisukon és utánna szövetségre lépve gyíkemberek által irányított usával,sorosal(aki az antikrisztus),gyurcsánnyal leugáznád a szeretet hazánkat,amit csak Orbán tudna megvédeni tőled és a gonosz eutól(aki maga soros)...

Viszont komolyra fordítva a szót.Magyar Peti nyilván 1-2 dolgot nem mond el fullosan.De az is biztos,hogy már sok szart próbáltak rákenni a propagranda sajtóban,de még mindig itt van a politikában.Viszont ha Peti bűnöző, akkor hozzáképest Viktor maga az ördög.És inkább választok a kevésbe rosszat.Ha neg nem jön be,akkor 2030-ban másra szavazzunk.Annyi a lényeg,hogy egyetlen egy kormánynak se lehessen többe ennyi hatalma,mint a fidesznek, mert az sosem jó.Látjuk at eredményét naponta...

nov. 2. 17:56
 12/25 anonim ***** válasza:
54%

10: nem megmentő, csak egy lehetőség, hogy a rabló maffiakormányt eltávolítsuk, csak egy eszköz, akinél lehetne jobb, de momentán ő van

Ettől nem lesz szent és hibátlan, amilyennek a fideszhívek imádják a kedves vezetőt.

nov. 2. 18:56
 13/25 anonim ***** válasza:

"Ettől nem lesz szent és hibátlan"

A tisza pártiak szemében igen.

nov. 2. 19:11
 14/25 anonim ***** válasza:
#13: Ez nem teljesen igaz. Biztos ilyen is van, de a többség kritikusan áll hozzá. Ha valami nem tetszik, az jelzik facebook-on, discord-on, vagy egyéb csatornákon. Van egy folyamatos párbeszéd a Tisza és szimpatizánsai között, sok mindenben a párt is rugalmasságot mutatott eddig.
nov. 2. 20:53
 15/25 anonim ***** válasza:
40%
14: hát MP képei alatt csak áradozást látni.
nov. 2. 21:22
 16/25 anonim ***** válasza:
#15: MP képei alatt meglehet, de amikor 1-1 döntést ismertet például, akkor szoktak lenni kritikus hangok is, amikre rendszeresen reagál is, illetve adott esetben felülvizsgál.
nov. 2. 22:09
 17/25 gago77 ***** válasza:
8%
A tiszások java része ballibernyák szavazó volt, csak megunták a balosok töketlenkedését, ezért a patás ördögre is szavaznának (ezek egy tiszás szavazó szavai) csak hogy lenyomják a fideszt. Nekik eddig terjed a politika: Orbán egy genya és mennie kell.... Ja és persze meg kell még említenünk itt a birkaszellemet is. A faszbuk algoritmusa pozícióba hozta a Petikét az átlagnál unintelligensebb ballibernyák szavazó meg ráugrott a csalira mint tyúk a takonyra. 😉
nov. 3. 14:33
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

A tisza szimpatizánsairól:

Twitteren volt egy poszt ahol valaki egy cikkben Magyar Péterről írt nagyon pozitívan. Vegyesek voltak a kommentek, mentek ott viták is bőven. Én is hozzákommenteltem hogy vegyes gondolataim vannak róla, tulajdonképp egy exfideszes. A poszt szerzője válaszolt lekezelő hangnemben hogy fideszbirka, meg narancsozott, erre én írtam rá hogy ők se különbek mivel szektás üzemmódban követnek egy olyan illetőt aki fél éve a fidesztől kapta a fizetését.

Szerintem szólt a haverjainak (akik bejegyzését nézve mind tiszásak és MP fanok voltak) mert ez után vagy 4-en jöttek és totál széttrollkodták a posztot, de ott már volt bese atyázás, putyinozás, pedózás, rogánozás, qrv@anyázás, debilezés, minden ami a csövön kifért.

Ja és az értesítések között volt hogy valami megjegyzést kaptam valami orbánsorosbérenc nevű oldalra vagy mire vettek fel.

Ezek full vérszektásak, ennyit róluk. Én nem vitázom azon hogy a fideszpártiak is egy elvont társaság, de a tiszásak fényévekkel előrébb vannak ebben.

Nem tudom ki szokott itt PC játékokkal játszani de nekem a tiszáról a Far Cry 5 Joseph Seed és szektája jut eszembe.

nov. 3. 18:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Azért mert téged se érdekel anyád múltja.
nov. 3. 18:45
 20/25 anonim ***** válasza:
A rezsimet kell lebontani minél hamarabb és az ilyen bulvár hírek nem érdekelnek engem. Sajnos az a helyzet hogy olyan választási rendszert írt ez a maffia kormány hogy más lehetőség nincs csak egyetlen erős párt tudja lebontani őket vagy erőszakkal, háborúval. Lehet választani.
nov. 5. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!