Tisza szavazókat nem érdekli Magyar Péter múltja?
NER ficsúr, Fideszes ex-férj, kamu poziciók, Mészáros cégéhez való jelentkezés, stb.
Ha holnap Mészáros kiszáll akkor ő is a megmentő lesz?

Hát kérdező.Hidd el, ha te lennél az esélyes leváltója Orbánnak,akkor mindent is kihoznának múltadból, amit meg se történt. Pl te lennél Hitler unokája, aki azon van,hogy létrehozza a náci németország utódját a holdon lévő bázisukon és utánna szövetségre lépve gyíkemberek által irányított usával,sorosal(aki az antikrisztus),gyurcsánnyal leugáznád a szeretet hazánkat,amit csak Orbán tudna megvédeni tőled és a gonosz eutól(aki maga soros)...
Viszont komolyra fordítva a szót.Magyar Peti nyilván 1-2 dolgot nem mond el fullosan.De az is biztos,hogy már sok szart próbáltak rákenni a propagranda sajtóban,de még mindig itt van a politikában.Viszont ha Peti bűnöző, akkor hozzáképest Viktor maga az ördög.És inkább választok a kevésbe rosszat.Ha neg nem jön be,akkor 2030-ban másra szavazzunk.Annyi a lényeg,hogy egyetlen egy kormánynak se lehessen többe ennyi hatalma,mint a fidesznek, mert az sosem jó.Látjuk at eredményét naponta...

10: nem megmentő, csak egy lehetőség, hogy a rabló maffiakormányt eltávolítsuk, csak egy eszköz, akinél lehetne jobb, de momentán ő van
Ettől nem lesz szent és hibátlan, amilyennek a fideszhívek imádják a kedves vezetőt.

"Ettől nem lesz szent és hibátlan"
A tisza pártiak szemében igen.

A tisza szimpatizánsairól:
Twitteren volt egy poszt ahol valaki egy cikkben Magyar Péterről írt nagyon pozitívan. Vegyesek voltak a kommentek, mentek ott viták is bőven. Én is hozzákommenteltem hogy vegyes gondolataim vannak róla, tulajdonképp egy exfideszes. A poszt szerzője válaszolt lekezelő hangnemben hogy fideszbirka, meg narancsozott, erre én írtam rá hogy ők se különbek mivel szektás üzemmódban követnek egy olyan illetőt aki fél éve a fidesztől kapta a fizetését.
Szerintem szólt a haverjainak (akik bejegyzését nézve mind tiszásak és MP fanok voltak) mert ez után vagy 4-en jöttek és totál széttrollkodták a posztot, de ott már volt bese atyázás, putyinozás, pedózás, rogánozás, qrv@anyázás, debilezés, minden ami a csövön kifért.
Ja és az értesítések között volt hogy valami megjegyzést kaptam valami orbánsorosbérenc nevű oldalra vagy mire vettek fel.
Ezek full vérszektásak, ennyit róluk. Én nem vitázom azon hogy a fideszpártiak is egy elvont társaság, de a tiszásak fényévekkel előrébb vannak ebben.
Nem tudom ki szokott itt PC játékokkal játszani de nekem a tiszáról a Far Cry 5 Joseph Seed és szektája jut eszembe.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!