Magyar Péter beköltözik a Kármelita Kolostorba, ha kormányra kerül?
Figyelt kérdés
Vagy ez csak Orbánhoz tartozik, nem a miniszterelnökhöz?ma 18:11
2/7 A kérdező kommentje:
Nyilatkozott erről Magyar Péter?
Mert a miniszterelnök irodája általában nem változik, mint ahogy a kormányzati székhelyek épületei sem
ma 18:38
4/7 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nyilván? Nem az Magyar küldetése, hogy mindennel szembe megy ami fideszhez köthető?
ma 19:04
5/7 anonim válasza:
A Karmelita nem lakóhelye Orbánnak, hanem munkahelye a miniszterelnöknek és hivatalának, illetve a kormányülések színhelye. (Orbán lakóhelye a 12. kerületben Budán, a Cinege út 5 alatt van.) Legfeljebb az lehet a kérdés, hogy az új miniszterelnök meghagyja e a Karmelitát, mint hivatali épületet, vagy azzal kezdi, hogy áthelyezteti máshova.
6/7 A kérdező kommentje:
Tudom én is. Beköltözik az új irodájába,így értettem.....
ma 19:53
7/7 A kérdező kommentje:
Ja, és azt is tudom, hogy nem iroda, mielőtt valaki beleöt
ma 19:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!