Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tiszások/Fideszesek! Ezzel...

Tiszások/Fideszesek! Ezzel miért csak a Mi Hazánk foglalkozik?

Figyelt kérdés

Egy:

[link]

Kettő:

[link]

Három:

[link]

Négy:

[link]

Van vagy 30 dolog még amit be tudnék linkelni de szerintem értitek. Szóval? Azt nem fogadom el "érvnek" hogy a tizenévig fideszben ült Magyar Péter azt mondja mindenféle bizonyíték nélkül hogy "fiókpárt"

Szóval? Van valami érv vagy csak a "01g" és a "dollárbaloldal" ig terjed szellemi képességeitek?

ma 14:29
 1/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondattal nem akartam megbántani senkit (légyszí szólásszabadság GYK király ne töröld)
ma 14:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Hú mekkora csönd van :DDD sokat elmomd...
ma 14:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Úristen tényleg ennyire nem tudtok mit írni? Remélem a jövőben több Mi Hazánkos tartalmat fogtok fogyasztani mert jobban jártok vele mint a "o1g" és "dollárbaloldal" propagandával
ma 14:52
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Ez semmi, ezzel is csak a Mi Hazánk foglalkozik!

[link]

ma 15:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Most erre mit lehetne mondani? Ott vannak, belinkelted, ezekkel a témákkal foglalkoznak. Azaz nem tudom, milyen mélyen foglalkoznak ezekkel a problémákkal, de videó legalább készült róluk.

A fideszben 10+ éve el vannak azzal foglalva, hogy minél jobban, vastagabban össze tudják kenni sárral az ellenfeleiket, a szavazókat lekenyerezzék, a NERes cégbirodalmukat építgessék, ezeken kívül semmi másra nem fordítanak enegriát.

A Tiszában a külső javaslatokat, hasonló előterjesztéseket mellőzik azzal az indokkal, hogy nekik saját szakértőik vannak és majd azok jobban tudják, mivel kell foglalkozni és hogyan.

A javaslatokat a fidesz is szabályosan lesöpri, de a javaslattevőket még ráadásul dehonesztálja is.

A sok kisebb pártnak már a hangját sem lehet hallani.

ma 15:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon izzadtatok úgy látom hogy tudjatok valamit írni ami teljes ostobaság
ma 15:29
 7/8 D-Mano ***** válasza:

Kommentelek, hogy én is lássam, ha érkezik válasz. 🙂

Sok érdemi válaszra viszont nem számítok, nem szokott lenni... 🙃

ma 16:04
 8/8 A kérdező kommentje:

#7 D-Mano

Hú de rég láttam írásod! Pár éve mikor sokat GYKztam rendszeresen ott voltál a Mi Hazánk kommentek közt, azóta az én fiókom kapott 1 bant a nagy szabadság nevében.

Érdemi válaszokra én se számítok, előbb valaki annyit írt "nácik" de ahogy látom törölték, hát na. Ennyit tudnak ennyi érvük van... csak a szokásos :D

ma 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!