Tiszások/Fideszesek! Ezzel miért csak a Mi Hazánk foglalkozik?
Egy:
Kettő:
Három:
Négy:
Van vagy 30 dolog még amit be tudnék linkelni de szerintem értitek. Szóval? Azt nem fogadom el "érvnek" hogy a tizenévig fideszben ült Magyar Péter azt mondja mindenféle bizonyíték nélkül hogy "fiókpárt"
Szóval? Van valami érv vagy csak a "01g" és a "dollárbaloldal" ig terjed szellemi képességeitek?
Most erre mit lehetne mondani? Ott vannak, belinkelted, ezekkel a témákkal foglalkoznak. Azaz nem tudom, milyen mélyen foglalkoznak ezekkel a problémákkal, de videó legalább készült róluk.
A fideszben 10+ éve el vannak azzal foglalva, hogy minél jobban, vastagabban össze tudják kenni sárral az ellenfeleiket, a szavazókat lekenyerezzék, a NERes cégbirodalmukat építgessék, ezeken kívül semmi másra nem fordítanak enegriát.
A Tiszában a külső javaslatokat, hasonló előterjesztéseket mellőzik azzal az indokkal, hogy nekik saját szakértőik vannak és majd azok jobban tudják, mivel kell foglalkozni és hogyan.
A javaslatokat a fidesz is szabályosan lesöpri, de a javaslattevőket még ráadásul dehonesztálja is.
A sok kisebb pártnak már a hangját sem lehet hallani.
Kommentelek, hogy én is lássam, ha érkezik válasz. 🙂
Sok érdemi válaszra viszont nem számítok, nem szokott lenni... 🙃
#7 D-Mano
Hú de rég láttam írásod! Pár éve mikor sokat GYKztam rendszeresen ott voltál a Mi Hazánk kommentek közt, azóta az én fiókom kapott 1 bant a nagy szabadság nevében.
Érdemi válaszokra én se számítok, előbb valaki annyit írt "nácik" de ahogy látom törölték, hát na. Ennyit tudnak ennyi érvük van... csak a szokásos :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!