Tiszások/Fideszesek! Ezzel miért csak a Mi Hazánk foglalkozik?
Egy:
Kettő:
Három:
Négy:
Van vagy 30 dolog még amit be tudnék linkelni de szerintem értitek. Szóval? Azt nem fogadom el "érvnek" hogy a tizenévig fideszben ült Magyar Péter azt mondja mindenféle bizonyíték nélkül hogy "fiókpárt"
Szóval? Van valami érv vagy csak a "01g" és a "dollárbaloldal" ig terjed szellemi képességeitek?
10-es,
de még mindig nem a kérdésre válaszoltál... 🙃
Nagyon örülünk neki hogy szerinted 75% többségben vagyunk az oldalon és tizenéveseknek gondolsz minket de válaszolnál a kérdésemre? Magyar Péter a nagy messiás miért nem beszél ezekről? Innen is láthatod hogy ki az aki építené az országot és ki az aki csak beszél😄 gondolkozz el hogy hol is lenne jobb helyen az X-ed, egy beszélőnél vagy egy cselekvőnél :)
Nem ezt látom. Itt több szavazatot írtam ki, hogy támogatják-r az ICJ által is népirtásnak nyilvánított izraeli inváziót (mint pl Orbánt) vagy sem. És szinte mindig a fanatikus cionisták voltak többségben az oldalon (érdekes, hogy ők ebben 100%-ban Orbán álláspontját osztják, de ők állítólag nem szatelitpárt).
Pont a Kurultájon szólaltak fel a leghangosabban az újgurok mellett. Tíz éve meg a liberálisok azt sem tudták kik az újgurok.
Itt nem az a lényeg, hogy ki milyen vallású, hanen létezik nemzetközi jog amihez mindenkinek tartania kell magát. Még azoknak is akik magukat "választott népnek" hiszik. Az, hogy a saját mesekönyvükbe saját maguk beleírták, hogy ők kiválasztottak az nem menti fel őket azelőtt, hogy szembemenjenek az UN és a nemzetközi jogokkal (Orbán Viktor és a liberális "ellenzék" nagy támogatásával mellesleg)
Nem az internacionalizmussal van a gond, hanem a kozmopolitizmussal.
A liberálisok egy gyökértelen kozmopolita tömeget akarnak, akiket könnyű irányítani. Na ezt utasítjuk el.
Viszont az internacionalizmus valójában nagyon is hasznos és jó dolog. Egyaránt kapcsolatokat létesíteni kelettel, nyugattal, északkal és déllel is.
Ha megnézed Toroczkai csatornáját, akkor láthatod, hogy ő elment Izlandra, Angolára, az Öböl-menti országokra és sok más helyre is kapcsolatokat létesíteni. Több Afrikával kapcsolatos videók is voltak, és a nemzetközi színtéren Magyarország minnél erősebb gazdasági kapcsolatok létesítéséről beszélt (Bahreinben pl maga a király fogadta volna ha pont ott lett volna és az izlandi tiszteletbeli konzullal is beszélt). Szóval valójában nagyon is internacionális párt, ami nem zárja ki azt, hogy valaki büszkén magyar identitású is. Amit nyilván nem tudhat egy belpesti liberális aki életében nem hagyta el a körutat, vagy max Bécsig ment el és már ettől világutazónak hiszi magát és az identitása kimerül a szivárvány-ukrán-vegán zászlós kombóban.
Nekem igazából tetszenek a Toroczkai kicsit ilyen Frei dossziéba átment külföldi videói is, márcsak azért is, mert életem nagy részét én is külföldön több másik országban töltöttem (más kontinensen is, néha kiküldetéssel).
"Amit nyilván nem tudhat egy belpesti liberális aki életében nem hagyta el a körutat"
Te tényleg elhiszed hogy baloldaliak és liberálisok csak p
Pest belvárosában élnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!