Értem én, más oldalról meg nem ám megteremtjük magunknak a jólétet, oda megyünk, ahol mások megtették, hogymi is szüretelhessünk.
nov. 1. 18:08
12/19 anonim válasza:
Így van. Oda megyünk ahol már a jólét eleve adott. A mi őseink nem teremtettek jólétet, csak vígan eladósodtak a hanyatló Nyugatnak, hitelből épített a kommunista állam mindenkinek saját ingatlant, ők a mi jólétünket élték előre fel.
Én nem fogok itt maradni, hogy ezeknek a nyuggereknek akik ingyen kaptak anno lakást, állami hitelre én fizessem vissza a hitelüket, meg még fizessem is a nyugdíj járulékot, miközben én albérletben lakok horror áron. Akkor már inkább kijövök és szüretelem az osztrák jólétet.
nov. 1. 18:56
13/19 anonim válasza:
12 - A szüleid nem dolgoztak? Most ők az ingyenélő nyuggerek? Volt hol laknotok? Kaptál enni, ruhát és szakmát?
nov. 2. 10:09
14/19 anonim válasza:
"magyarok akik tömegével költöznek Ausztriába"
Rugalmasak, próbálkoznak a várt jobbért.
nov. 2. 10:10
15/19 anonim válasza:
#12 nagy szágd van. Tudásod nincs. Felelősséged annyi se. Szerencsére a természet gondoskodik egyensúlyról. Ezt fogod kani, de akkor már késő lesz.
nov. 2. 11:14
16/19 anonim válasza:
komolyan csak most jönnek rá hogy ez az ország egy rakás szar? Ugyan már... MINDIG is az volt, sose volt itt jó, itt mindig is csak adót fizetni volt jogod, az állam meg pont annyit adott neked hogy ne dögölj éhen hogy tudd fizetni az adót...
nov. 2. 18:09
17/19 anonim válasza:
"nem ám megteremtjük magunknak a jólétet"
Itt ezzel az a probléma, hogy orbán családjának és haverjainak a jólétét teremtjük meg.
dec. 15. 18:58
18/19 anonim válasza:
Egyetértek, azt teremtik. És ez kötelező?
Azt persze értem, aki felelősségről fecseg, annak lepontozás jár. Ebből csak annyi következik, túl sok a szolgalelkű, akit zavar, ha néven nevezik.
dec. 16. 11:04
19/19 anonim válasza:
meg mindig nem ertem mit kell itt hobologni, meg szitkozodni… akinek van affinitasa egy jobb eletre az elhagyja az orszagot, es hatra se nez, aki meg mard az akkor szamoljon a kovetkezmenyekkel… en is el akarok menni, es dolgozok rajta hogy meg is tudjam vetni a labam kulfoldon, de nem kezdek el itt politizalni meg ujjal mutogatni. Ez van es kesz… Ez jobb nem lesz soha, szoval valamit valamiert
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!