Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatnál, egy - már a...

Támogatnál, egy - már a Fidesznek is érlelődő - módosítást, hogy csak olyan településen legyen CSOK, ahol a négyzetméterárak 500 ezer alatt vannak?

Figyelt kérdés

A többi településen, Budapesten és egyetemi nagyvárosokban nincs értelme a CSOK-nak, mert csak árfelhajtó hatása van. Miközben a vidék elnéptelenedik, ott a sok üres lakás, ház népesség nélkül.

Aki tényleg családot szeretne az költözzön be olyanokba.

ma 11:01
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Azt a problémát, ami miatt a CSOK-ot kitalálták, azzal nem lehet megoldani. Ez csak a parasztvakítás, sokan benyalják. A probléma természetesen kezelhető, de a Fidesz által soha. Ahhoz kéne képesség és főleg akarat. Ami ott "érlelődik", az annak kitalálása, hogyan verjék át hatékonyabban a népet. Belátták, hogy ez nem jött be. Pedig szóltak előre, de ők utálják, ha holmi hozzáértők belepofáznak.
ma 11:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogyne. Még vannak olyan falvak, ahol tűrhető áron lehet házat venni, miért ne vernék fel ott is az árakat...

Én azt támogatnám, hogy a CSOK ebben a formában szűnjön meg és rohadjon a rács mögött az öszes mocskos politikus, aki benne volt ennek a kitalálásában és bevezetésében.

ma 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

2#

Nem szocializmus van,hogy az állam kiutaljon neked lakást.

Tessék képezni magad, tanulni és jól keresni.Sokaknak sikerül.

Ne legyél lusta dög.

ma 11:43
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Nem vagyok lusta dög, egyetemet végeztem, van lakásom.

Csakhogy a drágalátos CSOK-nak hála 10 év alatt az ingatlanárak az ötszörösükre nőttek.

Szerettem volna a lakást házra cserélni, de ez már nem fog menni, mert 75 millió egy valamire való ház, ahhoz meg 40 millió hitel és havi 300 ezres törlesztő kell, amit kösz, de nem vállalok be, mert kb ennyit tudok félre tenni havonta most, nem fogok nulla megtakarítással futni.

ma 13:09
 5/5 anonim ***** válasza:

4#

Találsz magadnak párt és ketten tudtok törleszteni annyit.Netán, felvenni a babavárót, csokot...stb

Mi is így csináltuk.

Volt lakásom, új építésű.Azt eladtam elég sokért, aztán beforgattam a ház árába.

ma 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!