Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, mit szóltok ahoz...

Fideszesek, mit szóltok ahoz hogy Vitya a maga végtelen kompetenciájával és zsenialitásával már arra se emlékszik mikor zajlott a Covid járvány?

Figyelt kérdés

okt. 31. 19:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jaj, hát Viktorta is csak egy ember...
okt. 31. 20:49
 12/20 SzocdemOliver ***** válasza:
32%

"Mi ez a sok Fideszeseket megszólító kérdés ma?"

Nem sok, inkább nem elég! Sokkal több ilyen kérdés kellene! Kapják meg a megfelelő mennyiségű kritikát a régi Fidesz és az új Fidesz (Tisza Párt) hívei, érezzék csak, hogy a magyar emberek többségének elege van ebből a rendszerből és nem akarjuk az Orbán nélküli Fideszre leváltani Orbánt.

okt. 31. 20:59
 13/20 anonim ***** válasza:
12# Mondjad, mit akartok! Melyik pártra érdemes figyelni?
nov. 6. 16:00
 14/20 anonim ***** válasza:
10-es: magyarázd meg, miért.
nov. 25. 06:32
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem a 10-es vagyok, de nekem is ő a kedvencem. Azért, mert okos, igazi nagy koponya. Előre látja azokat a problémákat, amit a többiek csak hosszú évek múlva kezdenek észrevenni. Az is tetszik, hogy mer szembemenni a fősodorral, kiáll a véleménye mellett, aztán évek múlva belátják, hogy igaza volt. Sokkal előrelátóbb, bölcsebb, mint manapság a legtöbb politikus, államférfi.
nov. 25. 12:53
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! A covid járvány nem ZAJLOTT, hanem még most is zajlik, csak már kevésbé veszélyes, hozzászoktunk. Orbánnak meg fontosabb dolgai is vannak, mint egy nagyjából veszélytelenné vált járvány stádiumait pontosan megjegyezni.
nov. 25. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:

15-ös: a zsenialitása miatt van hatalmas államadósság, hatalmas infláció, rengeteg ember él mélyszegénységben, az ársapka nevű belenyúlás a gazdaságba szintén nem vált be.

Nem is konyít a gazdasághoz. Ebben igaza van az MNB elnökének.

És miért tetszene az, hogy szembemegy a fősodorral?

nov. 25. 16:18
 18/20 anonim ***** válasza:

"És miért tetszene az, hogy szembemegy a fősodorral?"

Azért, mert a fősodor, nem Európa érdekét tartja szem előtt.

Európa gyakorlatilag maga alatt vágja a fát.

nov. 25. 16:46
 19/20 anonim ***** válasza:
18-as: ez egyszerűen nem igaz.
nov. 26. 06:27
 20/20 anonim ***** válasza:

19# Hidd el, örülnék, ha csak én tévednék, és neked lenne igazad.

18-as vagyok

nov. 26. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!