Ha rajzolok egy végtelen jelet a szavazólapra, aminek a metszéspontja a jelölő körön belül van, az érvényes szavazatnak számít a holnapi választáson?
Szomszéd egy péniszt rajzolt legutóbb a szavazólapra. (Megmutatta, szavazatszámláló voltam)
Akkor jót nevettem rajta, csak akkor nem mikor ténylegesen újra is lett választva.
Attól függ. Ha a fideszre szeretnél szavazni, akkor elég lesz felülre ráírni hogy BÉKE, és a legunszimpatikusabb (akit a legkevésbé szeretsz) párt melletti karikába meg tegyél egy keresztet. 🤣
Viccet félretéve, elvileg érvényes.
Mi számít érvényes szavazatnak?
Érvényesen szavazni a körbe tett két, egymást metsző vonallal lehet. A szavazat érvényességének megítélésekor a szavazólap körein belüli részt kell vizsgálni, a körökön kívüli részt nem kell figyelembe venni, az ott elhelyezett jelölések nem érintik a szavazat érvényességét.
Forrás: [link]
@4
"Szomszéd egy péniszt rajzolt legutóbb a szavazólapra. (Megmutatta, szavazatszámláló voltam)
Akkor jót nevettem rajta, csak akkor nem mikor ténylegesen újra is lett választva."
A pénisz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!