Utáljátok, hogy erre a szerencsétlen gazdasági helyzetben lévő Magyarországra születtetek?Igen vagy nem?
9-es.Ja, tényleg szuperek vagyunk. Elcigányosodunk, el vagyunk hízva,nem sportolunk,alkohol problémákkal küzködünk, szaporodni sem vagyunk már hajlandóak és a Fideszre szavaznánk, ha 500 Ft lenne egy euró. Ez az átlagos magyar. Tisztelet a kivételnek...
Ja, és Kis Grófo meg Majka nagyon népszerű nálunk. Ez minket minősít..
Én az Orbánrendszert utálom, és sajnos odáig jutottam mostanra hogy az idióta szavazóikat is gyűlölöl, mert miattunk mind szopunk.
O1G a szavazói meg sötétben tartot trágyával etetett felelötlen idióták!
Nyilván, ha lehetne választani, akkor egy jobb helyet választottam volna. De azért nézzünk szét a világban. Egy mediánbéres magyarként rohadtul a világ személyeinek a felső harmadában, talán felső negyedében vagy. Nem rossz hely ez világviszonylatban, sőőt! Utazhatsz bárhova, bármilyen általános fogyasztási cikket megvehetsz, totál szabad vagy.
Nyilván a probléma az, hogy ebben a fizikai helyzetben, ahol ilyen szomszédaink vannak, ott brutálnagy potenciálunk van rá, hoyg a közelükben lehessünk, és minden elmúló év csak azt mutatja, hogy eltékozoljuk ezt a lehetőséget. Ez a szar ebben az országban, nem a világviszonylati helyzete. Elpazarolt lehetőségek... kihagyott gólhelyzetek, csakhogy a fideszes agy is megértse. Ez a baj ezzel a kormánnyal... mindig mindent mellélőnek, vagy öngól rúgnak. És a hülye szurkolótábor meg mindent megbocsájt... nem itt kellene tartanunk, az biztos.
De azt is reálisan kell látnunk, hogy a világ naagyon nagy része sokkal de sokkal rosszabbul él, mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!