Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Inflációkövető adót vezetne...

Inflációkövető adót vezetne be a kormány?

Figyelt kérdés
[link]

#adó #infláció követő
tegnap 11:18
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ezzel ki mondható hogy, Magyar Péter lett az új miniszer elnök ? Kik lesznek az új kormány tagjai ?
tegnap 11:19
 2/11 anonim ***** válasza:
91%
Ez több mint felháborító. Fizetések is infláció követőek lesznek vajon?
tegnap 11:23
 3/11 anonim ***** válasza:
87%
Azta k.rva! :DDD
tegnap 11:36
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Szm a kis marci fel is veheti már most a "csúcsminiszter" címet.

Ugyes,és ez még csak a kezdet...

tegnap 11:36
 5/11 anonim ***** válasza:
60%
MP nélkül is lejáratja magát (bár minket is). Munkámból adódóan sok idős emberrel beszélek és örülök neki, hogy sok öreg van aki utálja őket. Most mondta egy 88éves fickó, hogy bár ő a fideszre szavazott, de fellógatná mindet, mert már a gyógyszert is alig tudja megvenni.
tegnap 11:45
 6/11 anonim ***** válasza:
96%

Ilyenkor bezzeg van recesszió meg infláció, mi? Nem úgy volt, hogy növekedés van? B***k meg, Európa éllovasai vagyunk, akiknek a telejsítménye a holdról is látszik, milyen adóemelés?

A jó büdös g**i krva *letbe már, és még van képük reálbérnövekedésről beszélni? Tegye már fel a kezét, aki ténylegesen inflációkövető fizetést kapott az elmúlt 2-3 évben! Nem 5-10%-os kamuemelést, ugye mindannyian érezzük, hogy nem ennyivel nőttek az árak egyik szektorban sem.

tegnap 11:47
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
Mégis mitől lenne ettől MP miniszterelnök?
tegnap 12:07
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Én màr ki se akadok ezen. Csak tovább keseredek. Már nem szorul össze a szivem a kuporgató nyugdíjasok vagy mocsokban élő romák láttán. Már nem lep meg az hogy egyre többet kell dolgozni egyre kevesebbért. Már nem szorul ökölbe a kezem mikor éhező hajléktalant látok. Már nem nyílik nagyra a szemem mikor a boltban az egyre növekvő árakra pillantok.

Elurakodik felettem az apátia. Ha 14 év után is erre megy a taps, akkor mit lehet itt tenni?

Én már leszarom hányan fognak itt éhen dögleni. Hányan fognak ezen a télen is akár az utcán, akár házaikban halálra fagyni. Hányan fognak drogokba menekülni és életüket eldobni. Elég volt. Én már feladtam hogy megváltozik a magyar. A magyar nyomorogni szeret. Én már csak magyar nem szeretnék lenni.

tegnap 12:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Igen
tegnap 13:55
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az autókat érinti ahogy a cikkben írja hanem: Üzemanyag adóját is, a dohánytermékek adóját, az alkoholok adóját és még majd kitudja mit. Persze persze, rossz dolog a dohányzás meg a csúnya alkohol is rossz, de mondjunk le mindenről akkor és vegetáljunk a farháton? És ez még csak a kezdet, hiszen akkora hiány van az államkasszába és akkora hiteleket kell visszafizetünk a diktátorok felé, hogy még mindig jönni fognak meglepetések, mert ez még nem elég pénz beszedés. Jelenleg nincs gazdasági világválság amely 2010 előtt volt, de a Fidesznek sikerült az országban egy gazdasági válságot okoznia. És akkor még a webshopokat is különadóztatják majd.. Nagyszerű jövő lesz.
tegnap 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!