Megéljük még azt, hogy a Fidesz valaha ne másokat okoljon a saját kudarcáért, hanem beismerje, hogy hibázott, rosszul döntött?
tegnapelőtt 14:25
A kérdező szavazást indított:
Igen, megéljük
Nem, nem éljük meg
Van aki megéli, van aki nem
20 szavazat
1/10 anonim válasza:
Gyurcsány után egy politikus sem fogja beismerni, nézzétek meg mi lett az öszodi beszéd utáni probléma
2/10 anonim válasza:
Én erre már magasról teszek, engem az érdekel, hogy én megélem-e valaha azt, hogy ne ez a politikai közeg irányitsa az országot.
Mert, az a sanda gyanúm, hogy, ha igy haladunk, én az országot is túl fogom élni.
3/10 anonim válasza:
A fidesz az egy tág fogalom, nyilván lesz fideszes aki beismeri meg lesz olyan aki nem.😉😥😉
4/10 anonim válasza:
Egyrészt már sok ilyen alkalom volt, még törvényt is visszavonták, többet megváltoztattak amikor kiderült hogy nem volt jó amit kitaláltak, másrészt nem a fidesz csinálja a gazdaságot, ők a gazdaság állami szabályozását tudják csak befolyásolni.
5/10 anonim válasza:
Teljesen eltorzult a Fidesz valóság érzete.
6/10 MDaniel98 válasza:
A politikában alapszabály, nem ismerünk be semmit ami aláássa az újraválasztási esélyeinket, a Fidesz se csinál ilyesmit.
7/10 A kérdező kommentje:
6:
A Fidesz nem csinal ilyet.
Korabban másokkal előfordult. Ilyen kisiskolás módra csak a Fidesz mutogat mindig másokra.
tegnapelőtt 14:36
8/10 anonim válasza:
6, Gyurcsány Ferencbe, minden hibájával együtt több tisztesség és erkölcs szorult, mint ebbe a rohadékba.
9/10 MDaniel98 válasza:
8# Fletó se mondott volna el semmit abból amit elmondott, ha tudta volna hogy felveszik:)
10/10 A kérdező kommentje:
9:
Az biztos, hogy nem állandóan a külső korulmenyeket okolták minden negatív gazdasagi adat miatt.
Ez már komikus tenyleg, hogy ha van egy kis növekedés, akkor verik a mellüket, rögtön könyvet is írnak a sikerreceptről, amit kitaláltak, ha baj van, akkor rögtön a németek lesznek hibásak meg az EU meg a nemzetközi “körök”, sőt ilyenkor a fideszdroid arra is rájön, hogy a gazdaságot nem is a kormány csinálja!
tegnapelőtt 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!