Miért van annyi nyugdíjas szavazója a Fidesz-KDNP-nek? És ezek a nyugdíjas szavazók hogyan oszlanak meg a nyugdíjasok rétegén belül: inkább a legfeljebb átlag körüli összegű nyugdíjat kapók, vagy inkább az átlagon felüli összegű nyugdíjat kapók?
hát én is ezt kérdezem, hogy miért lesz a fidesznek megint 2/3-a 2026-ban
mert egy birkaország azért
nem csoda hogy húz el mindenki innen aki teheti
a mai nyuggereg ugye a kádár rendszerben nőttek fel
Amikor a "gondoskodó állam" gondoskodott(tényleg) az emberekről
És ők leragadtak ennél a dolognál
Nem fogják fel mi történik jelenleg a magyar politikai világban, és a magyar társadalmi realitás is nekik felfoghatatlan, nem is akarják felfogni
Szolgalelküek+ agyilag is már azon a szintem vannak hogy könnyű őket megvezetni mert háát az agyuk már alig képes a logikus gondolkodásra+ ott van ugye amit fiatal korukban az agyukba vertek, a szolgalelküség.
ők is tudják hogy szara helszet, de képtelenek felfogni ennek valódi súlyát, nem tudják, és nem is merik azt tenni amit kéne(pedig arra szavazhatnak akire csak akarnának)
sajnos a demencia, és a szolgalelküség kéza kézben járnak.
ezért van az hogy a fidesz szavazói keménymagjának 2/3 része nyugdijas kripli.
Tiszteletem azoknaka nyugdijasoknak akik még vannak azon a mentális, és erkölcsi szinten hogy gondolkodjanak! Sajnos ők vannak kisebbségben!
#3 kommentelő jól összefoglalta.
Hozzá tenném még, hogy nem nagyon tájékozódnak csak a propagandából, és hiszékenyebbek, mert ők egy egyszerűbb világban nőttek fel, nem is fogják fel, hogy mennyiféleképpen lehet becsapni az embereket, torzítani a valóságot.
Nem véletlen, hogy a csalók áldozatai is többnyire öregek, mert naivak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!