Felháborítónak gondoljátok ti is Niedermüller akcióját, amivel az autósokat sarcolja?
Már az első nap több százan aláírták a petíciót Erzsébetvárosban az autósok durva megsarcolása miatt. Egyre drágul a budapesti parkolás, ráadásul a lakossági is: a tiltakozással azt szeretnék elérni, hogy a baloldali kerületvezetés vonja vissza a lakossági parkolási díj drasztikus drágítását. "Az erzsébetvárosiak nem akarják megfizetni a baloldal kudarcos politikájának árát" – mondta Benedek Zsolt VII. kerületi fideszes képviselő. Egyébként az Erzsébetvárosban lakó autósoknak e szerint szinte nulláról rögtön 36 ezer forintra ugrik az éves lakossági parkolás díja az első autó esetén. A második autónál ez 72 ezer, extrém esetben már 150 ezer is lehet. Niedermüller szerint a kerület „megtelt”, ezért szigorítanak és rántják le pénzzel a lakosságot annak reményében, hogy kevesebb parkoló autó marad az általa vezetett városrészben. A polgármester azt már elhallgatta, hogy mennyi parkolóhelyet szüntetett meg az elmúlt 5 évben, és tervez a közeljövőben felszámolni még. Ugyanakkor nem ez volt az egyetlen, amit nem vert nagy dobra a baloldali polgármester. Ugyanis Niedermüller Péter szolgálati autóját is a kerületiek pénzéből finanszírozzák, évente közel 5 millió forintért. Ráadásul a polgármesternek ingyenesen biztosított, dedikált helye van a munkahelye előtt. De az erzsébetvárosi családokra azért 400 milliós autós "büntetőadót" vet ki ugyanezért.
#7 Ilyen alapon biztos te is örömmel fizeted a 27%-os ÁFA-t minden egyes termékre amit megvásárolsz, és amely világrekorder adót a Fidesz vezetett be.
Hihetetlen hogy így sarcolja a Fidesz a magyar családokat. :)
Amikor belvarosban laktam megvettem a lakashoz tartozo helyet is a melygarazsban, nem foglaltam a kozteruletet.
Most pedig a hazamhoz epitett garazsban parkol az auto.
Szoval nem ertem, hogy a belvarosi lakosoknak miert jarna alapbol ingyen parkolo (evi 36 ezer forint az ingyen van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!