Miért van az, hogy mostanában kizárólag ellenzéki kommenteket látok mindenhol?
Elsősorban Fideszesekhez szól a kérdés
Biztos feltűnt már másnak is, hogy pl. egy politikától teljesen független poszt alatt valahogy előkerül a politika, de kizárólag ellenzékiek kommentelnek.
Feltűnt az is, hogy kb. ugyanazt a néhány szót írja mindenki, senkinek nincs önálló véleménye, kizárólag a sablonos szövegek, de mégis a fideszeseket emlegetik M1 birkáknak...
A Fideszesek miért nem kommentelnek? Vagy csak egyszerűen már nem akarnak feleslegesen vitatkozni?
Facebookon néha megnézem a profilját a kommentelőnek, látszik, hogy gazdag, több tengerparti képe, szép háza, autója van.
Na, akkor majd 2026-ban nézd vissza, amit írtál.
Nos akkor részemről ennyi. De kedves kérdező, itt a válaszod. Ebből nem kér senki.
A szüleid is a te szellemi szinteden vannak? Mert akkor elég egyértelműen igazam volt. Agyatlan vagdalkozás, akkor is hazudnod kell.
Magyar Bálint rendszere volt az utolsó, ami képes volt mérhetően javítani a diákok képességén. 2009-re a magyar diákok szövegértése hibahatáron túl mutató emelkedést ért el a PISA-n.
Nyilván nem tudták tartósan rendbe tenni az oktatást, meg ők is barmoltak még szét mást, de ez elvitathatatlan tény. A fidesz ezen csak rontani tudott.
Egyébként pont a 2009-es a legjobb eredményünk átlagban az összes év közül.
Nálad egyébként jól látszik a gyenge szövegértés. Senkit nem hülyéztem le. Közöltem, hogy léteznek diplomával rendelkező ostoba emberek. Ez tény és ez nem új jelenség.
De mellesleg te ebben a kommentben szintén beismered, hogy a diploma az nem jelent semmit.
Ha pedig valaki tényleg értelmes, akkor bárkivel leáll vitázni, mert az értelmes ember mindig az igazságot keresi. Ha te vagy a szüleid nem ilyenek - a leírtak alapján nem azok -, akkor az jó indikátor, hogy nem olyan értelmesek.
Nagyjából ennyi volt az objektíven kicsit is értékelhető megjegyzés. Hogy reagálják a személyemet ért támadásokra - meg kell mondjam, hogy ez nagyon érett volt a részedről, jól megmutattad a szellemi felsőbbrendűséged, mint a pedofideszes elvtársaid -, nem, alapvetően az én baráti köröm nem ilyen. Ismerek fideszes diplomásokat, ezért tudom, hogy ők milyen szinten vannak.
Az én esetemre se nagyon lehet mondani, hogy hülye vagyok, még ha azt mondjuk, hogy nem igaz, amit én szubjektíven állítok, akkor is el tudom mondani, hogy a világ egyik vezető IT cégénél dolgozom mérnökként, az IQ-m pedig a top 1%-ban van.
Ja, még valami. De, a többség az ellenzék (volt), a fidesz 50% alatt szerepelt azon a választáson, ami után ez egy kampány szöveg lett. Ez szintén egy olyan tény, amit értelmes ember nem tagad. Bár, láthatóan te más kategóriába esel, csak hogy legyen min kiakadnod, hogy én is tettem rád megjegyzést. :)
24-es abban a 2009-esben az én eredményem is benne van ;)
Folyamatosan hülyézel, közlöd, hogy nincs intelligenciám, majd tagadod és még ugyan abban a kommentben hülyézel tovább. Illetve sértegeted a szüleimet is ismeretlenül.
"Az én esetemre se nagyon lehet mondani, hogy hülye vagyok, még ha azt mondjuk, hogy nem igaz, amit én szubjektíven állítok, akkor is el tudom mondani, hogy a világ egyik vezető IT cégénél dolgozom mérnökként, az IQ-m pedig a top 1%-ban van."
Legalább az egod már maxon van :)
Mi volt az eredeti kommentem? Annyi megjegyzést tettem, hogy a diploma létezése nem bizonyít semmit. Ez igaz, ez egy tény, te is úgy írtad a kommented, hogy bizony vannak ilyen emberek. És még csak nem is a szüleidre írtam, a szüleidre nem tettem korábban megjegyzést. Annyit mondtam, hogy van egy ilyen jelenség, ami miatt nem zárhatjuk ki, hogy valaki hülye, amiatt mert van diplomája.
Viszont ahelyett, hogy ezt elfogadtad volna, te kezdtél azzal, hogy én mekkora hülye vagyok, meg hogy nekem ilyen hülye a baráti köröm is stb. Akkor most mire akadsz ki? Mi ez az óvodás kettős mérce? :D
Nézd, én leszarom, hogy sértegetsz, mert tudom, hogy ennyi telik tőled, de legalább annyi gerinced lehetne, hogy ahogy viselkedsz mással, azt elfogadod másfelől is, mert ez csak simán szánalmas.
Egyébként, ja, nem ismerem a szüleidet, de emberi magatartásból lehet következtetni, hogy ki milyen szellemi szinten van. Pl. elég gyakori, hogy alacsony intelligenciájú emberek előbb fognak erőszakosan, indulatosan viselkedni, adott esetben elkezdik sértegetni a másikat, hogy milyen a baráti köre, vagy simán egy bizonyos pártra szavaznak, ahol ez gyakrabban fordul elő.
És akármennyire nem tetszik, de ezek mögött tudományos munkák vannak. Általánosságban egy liberális IQ-ja magasabb, mint egy konzervatívé. Általánosságban az ateisták IQ-ja magasabb, mint a vallásosaké. Általánosságban a tudósok, kutatók, magasan képzett elit baloldalibb.
Most ott tartunk, hogy tettem 2-3 teljesen objektív állítást, ami mögött mérések vannak. Te ignoráltad gyakorlatilag a teljes kommentemet és inkább beszéltél arról, hogy reflektáltam az ostoba személyeskedésedre. Az én középiskolámból egy ilyen válaszra egyest kaptál volna vita kultúrából.
"Legalább az egod már maxon van :)"
Ahogy írtam, tőlem független objektív tények megemlítése, sehol nem egoizmus.
Semmi olyat nem írtam, hogy én mennyire tartom magam. Azt írtam, hogy a tudásomra a világ milyen visszajelzéseket ad. Volt olyan év, amikor még diákként matek versenyen országos 3. lettem.
Most mondhatom neked, hogy szerintem hülye vagyok, de az ugyanúgy nem hordozna semmilyen megbízható információt, mintha azt mondtam volna, hogy szerintem zseni vagyok.
Ez így van. Melyik kommentben próbálták megvédeni az ellenzéki szavazókat diplomára hivatkozva?
Gyűjti már a képzett szavazókat a fidesz:
Már a 2026-os mozgósításról tárgyal a Fidesz a kormányközeli roma szervezettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!