Miért van az, hogy mostanában kizárólag ellenzéki kommenteket látok mindenhol?
Elsősorban Fideszesekhez szól a kérdés
Biztos feltűnt már másnak is, hogy pl. egy politikától teljesen független poszt alatt valahogy előkerül a politika, de kizárólag ellenzékiek kommentelnek.
Feltűnt az is, hogy kb. ugyanazt a néhány szót írja mindenki, senkinek nincs önálló véleménye, kizárólag a sablonos szövegek, de mégis a fideszeseket emlegetik M1 birkáknak...
A Fideszesek miért nem kommentelnek? Vagy csak egyszerűen már nem akarnak feleslegesen vitatkozni?
Facebookon néha megnézem a profilját a kommentelőnek, látszik, hogy gazdag, több tengerparti képe, szép háza, autója van.
Kérdező, az itteni válaszokból láthatod miért. Amint valaki nem az agresszív ellenzékieknek megfelelő véleményt ír le azonnal elkezdik mocskolni, sértegetni. Az emberek többségének erre nincs szüksége és inkább nem jelenik meg ott ahol ilyen sötét bunkók vannak sokan.
Van aki kitart, mert vagy fontosnak tartja vagy mert szórakoztatja az ilyen elborultak viselkedése, mint engem.
"Korábban ők DK-sok vagy momentumosok voltak."
Én egyik se voltam mégis Tiszára szavaztam. Aztan 26-ban ha ők lesznek a legerősebb megint rájuk.
Exceptio probat regulam vagyis a kivétel erősíti a szabályt! :)
11: olvasgass kicsit Vadhajtások fórumot, ott láthatsz bőven sötét bunkót a fideszhívek között
Általában a fidesz manapság már a tudatlan, tanulatlan, primitív emberek szavazataira megy rá, a fidesz már a prolik pártja leginkább (M1-ből tájkozódó nyugdíjasok, cigányok, lecsúszott, tanulatlan rétegek, stb.)
"Feltűnt az is, hogy kb. ugyanazt a néhány szót írja mindenki, senkinek nincs önálló véleménye, kizárólag a sablonos szövegek"
Tudsz példát mondani? Mert ha arra vonatkozik, hogy pl. "az oktatás rossz", akkor ez olyan általános kijelentés, ami egyáltalán nem ugyanaz, mint amikor oldalakon keresztül ismételgetik, amit a fidesz mondott.
Csak a válaszokat átfutva, már itt is látszik, hogy a kijelentésed nem igaz az ellenzéki szavazókra.
Köszönjük 2-es a sztereotípiát, a szüleim mind a ketten diplomások.
Nos, pontosan az ilyen demagóg sértegetésekbe, folyamatos krumplizásba és társaiba fáradtak bele a fideszesek. Minek vitatkozni? A szavazófülkében nem fognak melletted ilyeneket böfögni. De legalább utána majd megy a hiszti, mert megteremtették maguknak az ellenzékiek a safe spacet.
Én is tudok diplomást, aki kb. a nevét nem tudja helyesen leírni. Igen, a papír ma már nem jelent semmit. Ettől nem lesznek értelmesebbek a szüleid, de igazából te se.
18: nem igazán sikerült értelmezni, nem arról van szó, hogy nincs diplomás a fideszesek között, hanem hogy többségében kikből áll a tábor:
"Egy több mint tízezres – koronavírus-járvány előtti – közvélemény-kutatási adatbázis alapján kialakítottunk egy olyan indikátort, amely iskolai végzettség, foglalkozási beosztás, lakóhely, etnikai hovatartozás (roma vagy nem roma), jövedelem és internethez való hozzáférés alapján rangsorolja a társadalmat, a privilegizált elittől az erőforrásokban legszegényebb underclassig. A kapott indikátor alapján azt láthatjuk, hogy a magyar társadalom felső tizede döntően ellenzéki, onnan pedig lefele haladva folyamatosan csökken az ellenzék, és nő a kormány támogatottsága: a legkiszolgáltatottabbak között kiemelkedő a Fidesz népszerűsége. A tendencia igaz az egyes komponensekre is: az alacsony végzettségű, jövedelmű és vagyonú választók, fizikai munkások, falvakban élők, romák, és internethozzáféréssel nem rendelkezőek az átlagnál számottevően nagyobb arányban kormánypártiak. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!