Ki tölti ki a nemzeti konzultációt? Ki hálás a jól működő kormánynak hogy lehetőséget ad arra hogy az emberek elmondhatják a véleményüket?
Itt is elmondhatod a véleményed. Ugyanannyit számít mint a konzultáció.
Annyi a különbség hogy itt nem b.sznak ki az ablakon több milliárd forint közpénzt minden kérdés után.
Nagy nemzeti valhalla.
Bárgyú kérdésekkel
Kedves kérdező, csak neked, néhány rövid sorocska egy mai hírből:
"A hétfői interjúban Fegyir leszögezte, továbbra sem tartja Orbán Viktort oroszbarátnak. Őt állítása szerint nem az érdekli, „amit mondanak, hanem az, hogy mi történik”, és nem az érzelmek, hanem a tények alapján ítélkezik. Márpedig a tények alapján a magyar kormány jóval pragmatikusabb, mint ahogy arra retorikájából következtetni lehetne:
Bárhogyan hangoztatják, hogy a magyarok nem szállítanak fegyvert Ukrajnának, attól még a Magyarországon gyártott fegyverek jó része az ukránokhoz kerül."
Ezzel Gyakorlatilag mindent megcsinált Orbán, amivel a 2022-es választások előtt az ellenzéket vádolta. Behozza idegen ország szülötteit hogy elvegyék a magyar emberek munkáját, fegyverszállítmányok mennek Ukrajnába, Csádba vezényel magyar katonákat ahol éppen háború készülődik, stb. stb.
Tehát ha a hazaszerető magyar emberek szerinted ellenzik a háborút, a fegyverszállítmányokat, akkor a leginkább Orbán Viktort kellene ellenezniük.
egyre gyengébbek a bérkérdezők xd
én hálás vagyok hogy már rég nem otthon élek így a többi fogja fizetni a fosztogatást helyettem
Akkor töltöm ki ha lesz benne egymillás bérigényre vonatkozó kérdés, ha rákerdeznek, szeretném e ha 350Ft lenne 1 EUR és ha az M1 plusz Hír Tv Bayer leadják a legviccesebben kitöltött kérdőíveket.
Minden más esetben drága a tinta a mostani EUR árfolyamon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!