Ki olvasta hogy a Tisza párt megszavazta a lmbtq propagandát? Mi a véleményetek róla?
Figyelt kérdés
okt. 28. 17:56
21/30 anonim válasza:
#20 Nem ő nem olvasta hanem bekajálta mint annak a rendje😂
22/30 anonim válasza:
A portfolio híreit szoktam olvasni, ilyen nem volt benne.
23/30 anonim válasza:
#22: na, mindjárt beindul Ábrahám Róbert, hogy a baloldali média ezt is eltussolja.
24/30 anonim válasza:
25/30 anonim válasza:
Tessék prezentálni a megszavazott előterjesztést és a szavazatszámlálás eredményét. Hülyeségeket én is tudok a világba mondani.
27/30 anonim válasza:
Akkor most màr csòkolòzhatok a fiùmmal az utcàn? Vagy eddig nem lehetett? Össze vagyok zavarodva
28/30 anonim válasza:
A Tisza párt egyértelműen a 35 év folytatása, nem valaminek a megújítása.
Szart szarra cserélni pedig szar üzlet.
29/30 anonim válasza:
Milyen propaganda? mi a fa..ert kell beleszolni ket ember eletebe, hogy dont? beszeljunk inkabb arrol, hogy miert nem forditjak vissza a menekulo szoporollereket a halal fa..aba vissza ukrajnaba harcolni? ok amugy is csak s masik kara szivjak a levegot…amugy minden evben van egy gyasz vagy kormenet amit a bohoc egyhazak szerveznek. Azt miert nem tiltjak be mar veglegesen? kinek a penzebol futenek, vizeznek, villanyoznak a templomoban?! unalmas mar ez az lmbtq ellenesseg! Mi van a fideszes gazdasagi, csaladpolitika kovetkezmenyevel? jobb lett mar a demografia? hataron innen is tul?!
30/30 anonim válasza:
amugy mi van a kaleta gaborral, k. endrevel, meg az osszes tobbi gennyladaval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!