Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormány brutális inflációs...

A kormány brutális inflációs politikája azoknak kedvez, akik külföldi eszközökben tartják a pénzüket, az itthoniakat meg elszegényítik?

Figyelt kérdés

A Fidesz gazdaságpolitikája azoknak a malmára hajtja a szelet akik külföldi eszközökben, külföldi bankokban, külföldi devizában tartják a pénzüket, akik meg Euro-ban kapják a fizetésüket azok meg hurrá örvendezhetnek. Őket nem sújtja a súlyos inflációs válság amit Orbán zúdított a forint alapon élőkre.

És szakértők szerint még nagyon messze van a vége a forint gyengülésének. Semmi fék nincsen.

okt. 28. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
49%

Én kiszámoltam, hogy asszem olyan 20%-ot nyertem azon 2 év alatt, hogy külföldről magyar Netflixet, MAX-ot és Disney-t fizetek!

Köszönöm a streamingmenekültek nevében is, hogy olcsóbb külföldről magyar streaminget fizetni!

okt. 28. 16:46
 2/3 anonim ***** válasza:
18%

Nem.

430ft is volt az euró most 405 aki akkor váltott mert meg volt ijedve az bukott sokat.

okt. 28. 16:47
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
A Fidesz brutális mértékben leszorította a háborús inflációt, most már csak 3%.
okt. 28. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!