Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire örülnétek, ha ez a...

D-Mano kérdése:

Mennyire örülnétek, ha ez a kitalált jövőbeli politikai pillanatkép egyszer megvalósulna?

Figyelt kérdés
A pillanatkép: Toroczkai László, Vona Gábor és Schiffer András, a 3 legnagyobb parlamenti párt vezetője parlamenti vitát folytat.

okt. 28. 07:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

Ahol a mihasznák feltűnik, az már csak katasztrofális lehet.

Vona megbukott '18-ban. Pedig addigra kezdett elfogadható lenni az akkori Jobbik, kezdte ledobni ezeket az ingyenélő, szélsőséges tagjait.

Viszont itt véget is ért Vona politikai karrierje, valószínűleg örökre.

Schifferrel nem annyira vagyok képben, elég szürke figura de ránéztem, az LMP alapító társelnöke, úgyhogy kuka. LMP fidesz báb lett az évek alatt, a mihasznák pedig mindig is az volt.

Ha a fenti állapot lenne, az azt jelentené, hogy az ország totál elbukott, örökre. Egy rosszabb van a fidesznél (Gyurcsány egy szint a fidesszel), az pedig a mihasznák borzalom.

okt. 28. 09:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

"Ők 3 olyan politikus, akik szerintem jól kiegészítenék és kiegyensúlyoznák egymást"

3-ból 2 fideszes, te miről beszélsz? :D

okt. 28. 10:23
 13/13 anonim ***** válasza:

#5-höz. Nem mondtam véleményt, de kérek valamit. Mondj legalább egyetlen olyan dolgot, amit e három valamelyike valaha mondott és az ország valós érdekeit szolgálná. (Vona mondott néhány elfogadhatót, de lényegtelenek).

Na ez az oka a katasztrófának.

okt. 28. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!