Mennyire örülnétek, ha ez a kitalált jövőbeli politikai pillanatkép egyszer megvalósulna?
Schiffer Andrásnak volt pártja, és eléggé önellentmondásos lett.
Ő azt hirdette, hogy Lehet Más a Politika és lehet az 0rbáni gyurcsányi mederen túl is gondolkodni, majd 15 évvel később, mind az egykori pártja, mind ő maga beállt 0rbánhoz.
Vona kis valószínűséggel jut be a Parlamentbe vagy max. 1-2 ciklus múlva, ha jól csinálja. Schiffer nem valószínű, hogy új pártot alapít.
-DE: ugorjunk! NEM az volt a kérdés, hogy ez mennyire valószínű, hogy megtörténik, hanem hogy mennyire örülnél neki/mennyire lenne jó, ha megtörténne.
4, én is kritizálom Magyar Pétert és Gyurcsány Ferencet is, mégis rühellem 0rbánt. Ha valaki, akkor ezzel én tökéletesen tisztában vagyok.
Én nem azért tartom Schiffer Andrást fideszesnek, amiért ellenzéki kritikát fogalmaz meg, hanem azért, ahogy igazolni próbálja 0rbán politikáját. Önmagában az ő politikai felfogása 0rbános.
Tragédia lenne!
Jól láttuk, hogy Európa közepén milyen mélyen megalázott helyzetbe került Magyarország az idióta jobboldali, illiberális, nemzetieskedő tolvajok által!
Ideológiai csőd, gazdasági nyomor, megosztott nemzet!
Egyik alak sem lenne képes egy erős, egységes, büszke, boldog, valóban magyar Magyarországot felépíteni!!!
Én csak nem értem miért pont ez a három személy került fel a kérdésben. De megpróbálom komolyan venni, és fél pillanatra elképzelni, hogy ez a három szereplő a legnagyobb parlamenti párt vezetői. De akkor is ütik egymást. Ha Toroczkai az egyik legnagyobb párt elnöke, akkor az azt jelenti, hogy a magyar társadalom egy komoly nemzeti radikális fordulatot vett, ezzel szemben a második reformkor erős parlamenti jelenléte azt mutatná, hogy a magyar társadalomban a középutas szélsőség ellenes pártot támogat leginkább.
Ehhez csatlakozik valahogy Schiffer nem létező pártja harmadikként, aki valamiért Vona ellen van és nem tudjuk a polutikáját, de hasonlít Vonáéhoz.
Te csak bedobtál három random közéleti celebet akinek tudod a nevét nem lehet komolyan venni
"ez nem igaz. Azért mert valaki kritizálja Gyurcsányt vagy Magyar Pétert az nem azt jelenti, hogy fideszes."
Schiffer pont hogy elég nyiltan fideszes. Nem egyszer kaptam rajta, hogy jogászként hazudott a jogról, hogy a fidesz jobb képben tüntesse fel.
8,
Nem random nevek.
Ők 3 olyan politikus, akik szerintem jól kiegészítenék és kiegyensúlyoznák egymást, egymás hibáit, hiányosságait jól ellensúlyoznák. És együttműködve kiemelkedően jól kormányoznák az országot. Valamint visszahoznák a tiszteletteli érdemi vitákat a Parlamentbe, így visszaadnák a Parlament tekintélyét, a mostani beszólogatós-mellébeszélős alja showműsorral szemben, ami van.
Plusz ez azt is jelentené/tükrözné, hogy politikailag érett és művelt lett a magyar társadalom a mostani éretlenségével és műveletlenségével szemben: "Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel."*
*Széchenyinek tulajdonított idézet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!