Magyarország miért nem tud integrálódni a nyugati civilizációba?
#10 tele van ostobasággal és ferdítéssel a hozzászólásod.
Senki, ismétlem senki sem számít társadalmon kívülinek szexualitása, vallása, gondolkodása miatt a nagy többség szemében. Szélsőségek pedig minden országban vannak, legyen az USA, Anglia, Franciao., Németo.
Másrészt a dühöt és a gyűlöletet sokkal inkább a baloldal terjeszti, miközben a valódi problémákat álproblémának próbálja beállítani.
Ha te úgy érzed, hogy téged üldöznek, akkor lehet saját magadban kellene keresni a hibát, mert esetleg túlságosan polgárpukkasztó, arrogáns vagy olyan jellegű viselkedési és kifejezési formát képviselsz, ami a többségnek nem tetszik.
11, de az enyém, a hosszászólásom, olyan, mint én ostoba vagyok és ferde.
Ezért éreztem magam mindig is társadalmon kivülinek és ezért gondolom azt, amit.
Vállalom amit irtam, akármennyire is ostoba és ferde.
13, pontosan ez a fajta a "hibaénbennem" van mentalitás, amiről beszélek.
Én ember vagyok, érzek, és máshogy érzek, mint más.
Az felsem merül, hogy megértse bárki is, hogy miért érzek úgy, ahogy.
A hiba az én vagyok, mert igy érzek.
Ahhoz először definiálni kellene mit is takar az a "nyugati civilizáció", mielőtt ezt érdemben lehetne fejtegetni.
Ámbár mivel a megszokott provokatív sz@rról van szó lehet felesleges időtöltés lenne.
Mert a magyar egy ügyeskedő nép.
A közösbe lehető legkevesebbet akarja betenni, viszont kivenni minél többet.
Gyülölködnek, szeretnek másokat okolni mindenért.
Sajnos ez a minta öröklődik a családban, a szülők többsége egy nagyképű senkit nevel a gyerekéből, már ha foglalkozik vele egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!