Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem tud...

Magyarország miért nem tud integrálódni a nyugati civilizációba?

Figyelt kérdés
Magyarország sohasem volt igazán európai, most is harcolunk az EU-val, oroszokkal, türk népekkel cimborálunk.

okt. 28. 03:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
19%

#10 tele van ostobasággal és ferdítéssel a hozzászólásod.

Senki, ismétlem senki sem számít társadalmon kívülinek szexualitása, vallása, gondolkodása miatt a nagy többség szemében. Szélsőségek pedig minden országban vannak, legyen az USA, Anglia, Franciao., Németo.

Másrészt a dühöt és a gyűlöletet sokkal inkább a baloldal terjeszti, miközben a valódi problémákat álproblémának próbálja beállítani.

Ha te úgy érzed, hogy téged üldöznek, akkor lehet saját magadban kellene keresni a hibát, mert esetleg túlságosan polgárpukkasztó, arrogáns vagy olyan jellegű viselkedési és kifejezési formát képviselsz, ami a többségnek nem tetszik.

okt. 28. 07:06
 12/26 anonim ***** válasza:
65%

11, de az enyém, a hosszászólásom, olyan, mint én ostoba vagyok és ferde.

Ezért éreztem magam mindig is társadalmon kivülinek és ezért gondolom azt, amit.

Vállalom amit irtam, akármennyire is ostoba és ferde.

okt. 28. 07:08
 13/26 anonim ***** válasza:
23%
#12 ez alapján is azt látom, hogy egy folyamatos, direkt önostorozásban vagy, amivel csak felhívni akarod magadra a figyelmet, hogy jaj, én mennyire el vagyok nyomva... fel kellene nőni.
okt. 28. 07:15
 14/26 anonim ***** válasza:
52%
13, ezt hivják kritikai gondolkodoásnak, a felnövés a "kapitulációt" jelentené. Én nem fogok "kapitulálni".
okt. 28. 07:24
 15/26 anonim ***** válasza:
29%

13, pontosan ez a fajta a "hibaénbennem" van mentalitás, amiről beszélek.

Én ember vagyok, érzek, és máshogy érzek, mint más.

Az felsem merül, hogy megértse bárki is, hogy miért érzek úgy, ahogy.

A hiba az én vagyok, mert igy érzek.

okt. 28. 07:48
 16/26 anonim ***** válasza:
29%
#13 úgy, hogy egy 5 éves gyerek szellemi szintjén lévő fideszes vagy, vicces tőled olvasni azt, hogy másnak mondod, hogy nőljön fel 😁
okt. 28. 07:54
 17/26 anonim ***** válasza:
71%
Nem, én azt mondtam, nőjön fel. A "nőljön" sokkal inkább megmutatja, hogy te magad hány éves szinten vagy. :)
okt. 28. 08:08
 18/26 anonim ***** válasza:
0%
17, továbbra is az egyén hibáztatása történik az érzéseiért, és igazolása, de, hogy miért érzi azt, amit... azt meg sem próbáljuk megérteni.
okt. 28. 08:52
 19/26 anonim ***** válasza:

Ahhoz először definiálni kellene mit is takar az a "nyugati civilizáció", mielőtt ezt érdemben lehetne fejtegetni.

Ámbár mivel a megszokott provokatív sz@rról van szó lehet felesleges időtöltés lenne.

okt. 28. 11:03
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

Mert a magyar egy ügyeskedő nép.

A közösbe lehető legkevesebbet akarja betenni, viszont kivenni minél többet.

Gyülölködnek, szeretnek másokat okolni mindenért.

Sajnos ez a minta öröklődik a családban, a szülők többsége egy nagyképű senkit nevel a gyerekéből, már ha foglalkozik vele egyáltalán.

okt. 28. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!