Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország miért nem tud...

Magyarország miért nem tud integrálódni a nyugati civilizációba?

Figyelt kérdés
Magyarország sohasem volt igazán európai, most is harcolunk az EU-val, oroszokkal, türk népekkel cimborálunk.

okt. 28. 03:06
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
36%
Melyik részét hiányolok a nyugati civilizációnak?
okt. 28. 03:18
 2/26 anonim ***** válasza:
36%
*hiányolod
okt. 28. 03:18
 3/26 anonim ***** válasza:
64%
Mert a.nyugatnak szüksége van ránk,mint összeszerelő gyarmat,üzemre
okt. 28. 05:43
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Szerinted miért építette le a rendszerváltáskor a nyugat magyarországi iparát és mezőgazdaságát?!

nézd meg hány cukorgyárunk volt régen és most

okt. 28. 05:52
 5/26 anonim ***** válasza:
48%
Miért kellene integrálódni? Nem nyugati nép vagyunk. Szerintem nekünk annak kellene lennie a célnak, hogy jóban legyünk mindenkivel. Kelettel, nyugattal.
okt. 28. 06:08
 6/26 anonim ***** válasza:
24%

Erős párhuzamot érzek Anyácskával e-kérdésben IS ici-picuri, semmiféle kis hazánkkal.

Egész egyszerűen nem vagyunk nyugati nép, nem vagyunk nyugati társadalom.

Azok a normák nekünk büdösek, ami nyugaton alapnak számit és mi az után ácsingózunk, amiből egyszer már menekülni próbált az ország, mert nem volt jó.

Mi vagyunk az Ember Tragédiája.

okt. 28. 06:33
 7/26 anonim ***** válasza:
16%

Igazad van. Nyugaton az LMBTQ az értékes, mi pedig egy család alapú társadalom vagyunk, mint a keletiek. Fu, de rossz.

Még mindig nem írta le senki, mik azok a nyugati civilizációs elemek, amik hiányoznak.

okt. 28. 06:51
 8/26 anonim ***** válasza:
50%

Az a nagy büdös helyzet, hogy ez a züllött nyugat, semmivel sem mutat rosszabb mutatókat, mint a szentéseges magyarság.

Ellenben, náluk nem dől be a gazdaság az első szellő után.

okt. 28. 06:52
 9/26 anonim ***** válasza:
40%

8-as mi az az érték, amit hiányolsz?

És igen, a német gazdaság topon van, azért mennek át az USA-ba és Kínába a gyáraik és fog bezárni BMW gyár.

okt. 28. 06:55
 10/26 anonim ***** válasza:
59%

9, az, hogy, ha valaki máshogy gondolkodik, mint az átlag, ne számitson társadalmon kivülinek, ne a szexualitása a vallása, vagy kritikus gondolkodása alapján itéljék meg az embereket, hanem, a tettei alapján.

Nyugaton ezen már túlléptek, a magyarság, még mindig nem.

Én nem vagyok heteroszexuális, nem vagyok vallásos és meglehetősen kritikus vagyok, nemcsak a kormánnyal, hanem a saját magyarságommal kapcsolatban is, világ életemben úgy éreztem, hogy ez az ország szó szerint üldöz innen és nem, hogy nem akarja, hogy itt maradjak, hanem kimondottan ellenségének gondol, mert képes vagyok megfogalmazni egy öngondolatnyi saját kritikát.

Nem vagyunk képesek túllépni önmagunkon és másfajta kontextusban gondolkodni.

okt. 28. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!