Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért érzem azt, hogy a...

Miért érzem azt, hogy a fideszesek egy alternatív valóságban élnek?

Figyelt kérdés

Megnéztem Orbán beszédein nyilatkozó fideszeseket ilyet mond: az oroszok nem akarnak háborút.

Ezek után ti nem fogjátok sokszor a feketeket?

okt. 27. 08:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
62%

"Tudsz jobbat?"

😂😂😂

na az ilyenre mondható el az hogy kb fogalma sincs melyik bolygón él.

okt. 27. 19:53
 22/30 D-Mano ***** válasza:
31%

20,

"Tudsz jobbat?"

-Én tudok: a Mi Hazánk Mozgalom- tucatnyi érvet tudnék sorolni mellettük az "Orbán-váltáson" kívül is.

De a liberálisoknak is volt lehetőségük egy sokkal jobbat támogatni: Alternatíva Párt volt a nevük. Olyan majdnem utópisztikus demokratikus lehetőség volt bennük, hogy elvileg orgazmusotoknak kellett volna lenni tőle, de még csak nem is ismertétek őket, és ez a ti szegénységi bizonyítványotok, és ez a ti elszalasztott lehetőségetek.

Szóval az Alternatíva Párt híján az egyetlen értelmes magyar párt ma már csak a Mi Hazánk. (A 2RK tűrhető még.)

okt. 27. 21:53
 23/30 anonim ***** válasza:
0%

"-Én tudok: a Mi Hazánk Mozgalom- tucatnyi érvet tudnék sorolni mellettük az "Orbán-váltáson" kívül is."

Remek. És ha kipróbáljuk és nem válik be? Ennyire könnyedén dobálózzunk a 4 éves ciklusokkal? :) Ugyanezt, látod, bármire rá lehet mondani.

A Tiszásoknak is van annyi érvük MP mellett, mint neked Torockaiék mellett, különben nem a Tiszában bíznának, hanem valami másban. Addig úgysem derül ki hogy valamelyikük tud-e valamit villantani, amíg nem kerül hatalomra. De ha hatalomra kerül és nem tud, akkor ugyanúgy "elvesztegetett" 4 év lesz, bármelyikük is nem tudja villantani a semmit.

Az Alternatíva pártról valóban nem hallottam, és elismerem, hogy ez - legalábbis részben - az én szegénységi bizonyítványom is. Nem tudom, hogy milyenek lettek volna, lehet hogy jók, lehet hogy nem. De abban pl. úgy tűnik, semmiféleképpen sem voltak jók, hogy ismertté tegyék magukat. Márpedig ismertség nélkül egy párt sem lesz képes soha labdába rúgni.

okt. 27. 22:07
 24/30 anonim ***** válasza:
50%

23: amúgy se szimpatizálok a mihazánkkal, pláne hogy a programja a kötelező sorkatonaság, viszont toroczkai ma is azt mondja amit 20 évvel ezelőtt és nem politikai napraforgó.

torockai régóta elnök a mihazánknál és ezerszer többet tett le az asztalra, több politikai múltja van mint mp-nek, szóval villantott már ő többet.

okt. 27. 23:05
 25/30 anonim ***** válasza:
Hát még Thürmer Gyula. ffff :/
okt. 27. 23:14
 26/30 anonim ***** válasza:

Thürmer lehet, hogy egy életen át ugyanazt mondja?

És mindkettő szoci. Csak Gyula evtárs még baloldali is.

okt. 27. 23:21
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
#24 "Toroczkai ma is azt mondja amit 20 évvel ezelőtt" Csak az ökör következetes. (© B.O.)
okt. 28. 07:50
 28/30 D-Mano ***** válasza:

27,

szóval neked igényed, hogy egy politikus hazudjon hébe-hóba, és hogy változtatgassa ellentétesre az irányát, az addiginak...

-akkor többé ne kritizáld Orbánt a hazugságai miatt, és hogy liberálisból illiberális lett 😉

okt. 28. 08:03
 29/30 D-Mano ***** válasza:

23,

-Engem meggyőztek Toroczkai és a Mi Hazánkos politikusok szavai és tettei, hogy ők hitelesek, következetesek, kompetensek és jó a szándékuk.

-Nem egyik pillanatról a másikra győztek meg erről, hanem hosszú ideig figyeltem a munkásságukat, és úgy.

-Jó, működőkepes és realista politikai programjuk van szerintem.

-Nem csak dumálnak, hanem cselekszenek is erejükhöz mérten.

Szerintem ez kicsit más, mint egy folyamatosan hazudozó nárcisztikus botrányhősre bízni az országot, csak azért mert felhájpolta a média és így nagy népszerűséget (esélyességet) kapott és mert szépeket mond és ígér (amiket valószínűleg komolyan se gondol, hiszen kb. hetente kapják újabb hazugságon).

Én átgondolt, felelősségteljes választópolgári hozzáállással szavazok a Mi Hazánkra, te pedig csak esélylatolgatások és "próba-szerencse" alapon a Tiszára.

Én felelősségteljesen bánok azokkal a 4 évekkel, amikkel te felelőtlenül dobálózol.

Előfordulhat, hogy Toroczkaiék mégsem válnak be, de egyelőre nagyon úgy látszik, hogy beválnának. Előfordulhat, hogy Magyar Péter végül beválik, de egyelőre nagyon-nagyon úgy látszik, hogy nem fog...

okt. 28. 08:16
 30/30 anonim ***** válasza:

27: "Csak az ökör következetes."

még mindig jobb a következetesség, mint zsákbamacska alapon tiszára szavazni.

a "majd ha nem lesz jó, 4 év múlva másra szavazunk" felfogásból meg az jön le hogy fingotok nincs arról hogy egy rossz döntéssel mekkora károkat lehet okozni és ki tudja meddig tart és mikorra jön helyre, ezt már a fidesz esetében megtanulhattátok volna, bár minek is mondom azoknak akik az orrukon túl se látnak.

a tiszások politikai fogyatékosságára utal a "mindegy csak ne orbán".

nálad ilyen politikai napraforgó elnökökre van igény, aki egyszer ezt mondja máskor meg azt mondja? nem csoda hogy itt tartunk.

okt. 28. 11:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!