Robert Abraham, miért tűntetést szervezett szexuális bűncselekmények ellen, ahelyett, hogy a jogra bizná az elkövetett bűnöket? Nem bizik a sziklaszilárd magyar jogrendszerben?
Figyelt kérdés
okt. 27. 05:54
2/12 anonim válasza:
3/12 anonim válasza:
Nem láttam a videót, meg a Lakatos Márk politikai nézeteit sem ismerem, de valahogy az az érzésem, hogy nem annyira fideszes.
Ábrahám megnyilvánulásait látva pedig nem a hitelesség az első, ami eszembe jut.
Épp ezért végtelenül komolytalannak tűnik az ő szájából bármiféle vád, pedig igazából fontos lenne, hogy kiderüljön bántalmaztak e egy kiskorút vagy sem.
4/12 anonim válasza:
Én sem bíznék abban a jogrendszerben, ahol a jog a jogszerűséget védi és nem pedig az igazságot!
Tessék, hogy megvilágosodj:
5/12 anonim válasza:
#4 Ez hogy jön ide? És ki az a P. Diddy?
6/12 anonim válasza:
5-ös: talán hallgasd meg és értelmezd!
7/12 anonim válasza:
#6 Rövid az élet a jobberek hülyeségeihez, légyszi tömörìtsd a szófosást.
8/12 anonim válasza:
7: ha majd a te gyerekedet rontja meg egy pedofil, akkor remélhetőleg arra lesz elég időd, hogy foglalkozz vele.
Addig meg nem muszáj erőltetned.
9/12 anonim válasza:
Azért elég gáz, hogy egy roma származású újságírónak kell felvállalnia a harcot meg egy nőnek, mert egy magyar férfinak sincs annyi vér a pucájában, mint nekik.
10/12 anonim válasza:
#8 Lol! Szerintem minden országban vam rendőrség ilyen esetekre, egyébkénteg nyilván vigyázni fogok a gyerekemre. De az biztos hogyha valaki bántani merné akkor nem az járna a fejemben hogy az a patkány jobb vagy baloldali pártot támogat-e, persze lehet nálad ez a prioritás és nem a gyerekbántalmazó maga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!