Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Ukránok miért utálnak...

Az Ukránok miért utálnak minket annyira?

Figyelt kérdés

Mármint, hogy Zelenszkij miért tiltotta be a Magyar nyelvet is Ukrajnába? Most komolyan azért mert Orbán néhányszor szóba állt Putyinnal? Mert nem támogattuk eddig még egyszer sem az Oroszokat olyan dolgokkal amik segítenék őket a háborúban jogos, hogy az Ukránokat se segítjük de ezek után..

A lényeg, hogy Zelenszkij most komolyan ezért tiltotta be a magyar nyelvet is az orosz mellett? Vagy azért mert Orbán Viktort nem szereti? Oké, hogy nem szereti de akkor mossa fel a padlót csak is kizárólag vele úgy mint Weberék. Ők legalább nekünk szerencsét kívánnak ahhoz, hogy végre megszabaduljunk ettől a majomtól. Az átlag magyar állam polgárokat meg békén lehetett volna hagyni. Nem kellett volna annak megtörténnie, hogy több embert is szét vertek Ukrán földön csak mert magyarul tudtak beszélni. És ezt nem propaganda hatására mondom, hanem mert van kamionos barátom aki a háború előtt oda járt és őt is ezért verték meg úgy, hogy alig került haza. És gondolhat mindenki akit akar, de ezt én nem a propagandából halottam, hanem valóban a barátom által tapasztaltam, hogy valóban igaz, hogy az Ukránok nácik voltak velünk szemben. Pedig eredetileg az Ukránokkal a trianon miatt sem volt olyan rossz a viszonyunk mint Románokkal, Szlovákokkal, stb. És ők nem is olyan magyar ellenesek mint ez a Zelenszkij. Fico tudtommal amikor elnök volt legalább nem veretett halálra minket még ha bizonyos dolgokban el is nyomott, ahogyan most Ciolacu sem annyira nyomja el az ott élő magyarokat másban sem mint Zelenszkij.

Ukrajna csak úgy szabadulhat meg a háborús helyzettől ha ezt az embert eltávolítják minél előbb a hatalmától és börtönbe zárják! De ő még azt is képes volt bejelenteni, hogy nem tarthat Ukrajna elnök választást.

okt. 26. 17:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
80%
Az átlag ukrán nem utál minket, de az Ukrajna élén álló amerikai bábkormány támogatja a magyarellenes szélsőjobboldali terrorszervezeteket.
okt. 26. 17:16
 2/22 anonim ***** válasza:
27%
Először tanulj meg írni, aztán fuss neki még egyszer.
okt. 26. 17:17
 3/22 anonim ***** válasza:
36%
Nem utálnak, nem kell elhinni minden fideszes ukrofób propagandát.
okt. 26. 17:22
 4/22 anonim ***** válasza:
72%
Ne vedd személyes sértésnek. Aki nem ukrán azt mindenkit utálnak.
okt. 26. 17:27
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Elég sokat jártam hozzájuk, én nem vettem észre, hogy utálnának.
okt. 26. 17:27
 6/22 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy maguk az ott élő emberek nem utálnak, de akkor Zelenszkijék miért utálnak, lehet jobb lett volna így ki írni a kérdés.

A kettes provokatív válaszát pedig jelentettem!

okt. 26. 17:34
 7/22 anonim ***** válasza:
68%

Az ukrajnai magyarellenesség nem Zelenszkivel kezdődött, bőven előtte levő állam és kormányfők is magyarellenesek voltak.

Zelenszki csak folytatta a "hagyományt".

okt. 26. 17:44
 8/22 anonim ***** válasza:
29%

Csak hajrá.

Zelenszkijék sem utálnak minket, sőt, még a nyelvtörvényt is eltörölték, amit mellesleg még az előző kormány hozott. Viszont hogy Viktorék hányszor tettek keresztbe Ukrajnának, csak hogy Putyin hátsóját nyalják, nahát azt már számolni sem lehet.

És dehogynem a propagandát tolod, dehogynem...

okt. 26. 17:44
 9/22 anonim ***** válasza:
45%
#8 Nem törölték el a nyelvtörvényt, csupán egy további szigorításától álltak el. Viktorék meg nem győznek keresztbe tenni Ukrajnának az oda küldött fegyverszállítmányokkal és segélyekkel - persze ezt nem verik nagy dobra.
okt. 26. 17:47
 10/22 anonim ***** válasza:
43%

9: tessék:

[link]

[link]

[link]

[link]

Na igen, ez az orosz propagandában és a KESMÁ-ban nem jön át.

okt. 26. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!