Az Ukránok egy friss felmérés szerint már minket utálnak a legjobban az egész EU-ból.De miért?
Na bumm, én meg őket utálom. Amíg nem mi akarunk csatlakozni Ukrajnához, addig nem nagyon izgat, mit gondolnak.
Amúgy a német-ukrán viszony is egyre hűvösebb:
Kicsit olyan ez mint mikor van a suliban két szekáló meg te, az egyik szekáló aki már rég nem nyúlt hozzád, kicsit meg is változott barátságosabb is veled elkezdi verni a másik szekálót, az éppen püfölt vérző szekálód visít mint a disznó mikor az ólból húzzák ki hogy segíts neki, de te nyilván nem segítesz neki a közelmúltban átélt sérelmeid miatt csak nézed az aktust, és próbálsz kimaradni a dologból.
Na kb ez a helyzet.
Én büszke vagyok erre az eredményre! Bár nem nagyon kellett megdolgoznunk érte!
És mi lesz ha netán megússzák a háborút, akkor mekkora pofájuk lesz!
5: tűpontos. 👌🏻
Remélem is, hogy ilyen ukrán egy darab sem eszi most a kenyerünket és alszik nálunk. Azok mehetnek a szláv tesókhoz.
Aki nem ilyen, és pozitívan gondol majd a magyar szomszédra, kollégára ezután, annak természetesen jár a segítő kéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!