Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy 13%-kal csökkent a születésszám az előző évi augusztushoz képest? Brutális anyagi bizonytalanság van.

Figyelt kérdés

[link]

A kormány családbarát politikája ellenére soha a történelemben nem volt még ilyen alacsony születésszám. A CSOK Plusz nem hozta meg a kedvét a magyar pároknak a gyerekvállaláshoz. -13% mióta bevezették.

Mikor látja már be a Fidesz, hogy megfizethető lakhatás kell, nem tovább emelni az árakat még több hitellel?

okt. 26. 17:10
1 2 3 4
 31/34 Krampusz1 ***** válasza:

Az osztrák társadalombiztosító idei jelentése 124 820 magyar dolgozóról számolt be, és sokszor a pár egyik tagja feketén dolgozik, plusz ugye 1-2 gyerek, és ez rögtön csak Ausztriában 250-300 ezer magyart jelent, óvatos becslés szerint.

Angliában 400-600 ezer magyar van, ismerek olyanokat, akik mér házat is vettek kint.

Írország?! Passz

Németország 200-300 ezer magyar.

Svédország 200-250 ezer magyar.

Horvátország 40 ezer magyar

Hollandia 120 ezer magyar

Olaszország nem tudom...50-100 ezer?!

Franciaország...háát, az nem népszerű, 50 ezer kb.

Oroszország 1000 magyar kb :)

USA...oda is kiment pár tízezer, de nem tudom.

Kihagytam egy csomó országot, de add már össze légyszi, hátha az még neked is megy.

Ez az orbáni családpolitika, szétzavarni a magyarokat Európában, aztán a hülyéje meg nem érti miért nem vásárolnak a magyarok...de, vásárolnak, csak nem itt...sötét brigád.

okt. 27. 17:05
 32/34 anonim ***** válasza:

#30 MILYEN VALÓSÁGOT TE ECCERŰ???

Egy napja azt kérem tőled, hogy MUTASD MEG honnan vetted a kamu számaidat.

nem tetted, mert NEM TUDOD!

Hazudtál egy adatot és azóta itt vergődsz, ahelyett hogy éppen úgy mint én tettem neked, szépen előkeresnéd azokat az adatokat ahonnan ezt a számot vetted és megmutatnád.

de nem teszed mert nincs semmi ilyen.

Kamuzol és hisztizel mert van aki megcáfolta a hazugságodat és ragaszkodik a valósághoz.

A valóság az, hogy nem ment el innen az elmúlt 14 év alatt 1 millió ember. És ez pont a te általad behozott népszámlálás adataiból nagyon jól látszik, amit azok töltöttek ki akik itt vannak. Mivel itt vannak - így nem tudtak elmenni az országból.

Hazudsz egy számot majd folyamatosan újabb és újabb kamu szövegekkel próbálod elfedni, hogy lebuktál a hazugságoddal.

okt. 27. 19:37
 33/34 anonim ***** válasza:

A gazdaság valós teljesítő képességéhez igazodik a lakosság létszáma.

Nincs ezzel semmi probléma!

Inkább kevesen legyünk, mint 15 millió nyomoronc tengődjön itt!

okt. 28. 19:31
 34/34 Krampusz1 ***** válasza:

Ha előre szaladunk 5-8 évet, akkor lesz kb:

3-3,5 millió nyugdíjasunk

1,5 millió állami alkalmazott

2 millió gyerek, diák, tanuló

1,5 millió aktív felnőt -és nekik kell - ennek a 1,5 millió embernek eltartani az egész országot ...vicces lesz.

...és itt van ez a félfideszes félhülye a kamu számaival, ami szerint minden csodálatos....barom!

okt. 28. 19:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!