Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy 13%-kal csökkent a születésszám az előző évi augusztushoz képest? Brutális anyagi bizonytalanság van.

Figyelt kérdés

[link]

A kormány családbarát politikája ellenére soha a történelemben nem volt még ilyen alacsony születésszám. A CSOK Plusz nem hozta meg a kedvét a magyar pároknak a gyerekvállaláshoz. -13% mióta bevezették.

Mikor látja már be a Fidesz, hogy megfizethető lakhatás kell, nem tovább emelni az árakat még több hitellel?

okt. 26. 17:10
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

#20 Akkor összegezzük.

Azt hazudtad, hogy "Egymillió magyar fiatal -és középkorú ment már el Orbánék miatt, az elmúlt 14 évben,". Erre kértem tőled bizonyítékot, hoyg honnan vetted ezt a számot.

Erre jöttél a népszámlálási adatokkal - amit a Magyarországon élők között készítenek el. Behoztál egy újabb abszurd számot "A legutóbbi népszámlálásnál például 1 400 000 (egymillió négyszázezren) azt nyilatkozták, hogy otthon vagy a barátaikkal nem magyarul beszélnek.".

Konkrétan megmutattam, hogy NINCS ILYEN adat a népszámlálásban.

Tehát nem tudtad bizonyítani sem azt hogy 1 millióan mentek volna el az elmúlt 14 évben, sem azt amit utána behoztál és a kettőnek nincs is semmi köze egymáshoz.

Most komolyan azzal próbálsz jönni ezek után, hogy én vagyok aki kiforgatja a valóságot?

Mivel? A tényekkel?

okt. 27. 12:03
 22/34 Krampusz1 ***** válasza:

Azt hazudtad, hogy nem volt olyan kérdés, hogy otthon, családdal ki milyen nyelven beszél, aztán elismerted, hogy hazudtál, volt ilyen.

Kiderült, hogy 1.4 millió megkérdezett "magyar" -akik itt élnek, beleszámolták őket az 9,6 millióba- nem beszél otthon a családdal a barátokkal magyarul.

A külföldi és a magyarországi adatok azt igazolják, hogy kb 1 millió magyarelmenekült az elmúlt 14 évben, valamint folyamatosan hoznak külföldről őket pótolni munkásokat.

Mi a bajod neked?

Tényleg azt hiszed ha össze vissza hazudozol, akkor majd ettől rendbe jön az ország?

okt. 27. 12:07
 23/34 anonim ***** válasza:

#22 Tudod egy óvodás általában másodszorra megérti amit mondanak neki, neked még sem sikerült.

"Kiderült, hogy 1.4 millió megkérdezett "magyar" -akik itt élnek, beleszámolták őket az 9,6 millióba- nem beszél otthon a családdal a barátokkal magyarul."

NEM derült ki. Ismét leírom, 1,3 millióan NEM VÁLASZOLTAK a kérdésre.

Nem azért mert nem beszélnek otthon magyarul, hanem mert nem akartak a kérdésre válaszolni, mivel ez nem volt kötelező.

"A külföldi és a magyarországi adatok azt igazolják, hogy kb 1 millió magyarelmenekült az elmúlt 14 évben,"

MILYEN ADATOK?????

EZT mondd már meg végre, hogy MILYEN ADATOK igazolják ezt?

Mert a népszámlálás - amit te hoztál be - az pont az ellenkezőjét mutatja meg.

Ezt kértem a legelején, bizonyítsd be, hogy 1 millióan mentek el! Mutasd meg HONNAN VETTED ezt a számot!

Nem tudod megmutatni, mert nincs ilyen.

okt. 27. 12:13
 24/34 Krampusz1 ***** válasza:

Te simán csak kiforgatod a tényeket.

"Tudod egy óvodás általában másodszorra megérti amit mondanak neki"

Ez meg csak egy primitív személyeskedés tőled, ami a te alacsony szellemi színvonalad további bizonyítéka. Jó lenne nem lemenni ilyen primitív dedóba.

Írtam, 1,4 millió ember nem beszél otthon és a családjával magyarul, ezek nagyon komoly adatok!

A KSH továbbá nem tette közzé még legutóbb, hogy milyen nemzetiségűnek vallja magát az illető, itt ugyanis két mező volt, és CSAK az elsőt tették közzé, a másodikat, amiben általában a magyar melletti "valódit" jelölik meg -derülne ki.

Miért tagadod hogy 1 millió ember már elmenekült?!

A környező országok megerősítették, de azt is jelezték, hogy alulbecsült a "hivatalos" adat.

De nézzük másik oldalról, Magyarország gazdasága minden pillanatban az életéért küzd, a kormány kb havonta más adatokat hazudik- 3-6 %-os növekedéseket vizionálnak, miközben 1 % körül se vagyunk, most épp negatívban van ráadásul ez az adat.

Te valami másik bolygón élsz? Most hoztak törvényt, hogy a nyugdíj célú megtakarításokat is elkölthetik az emberek idő előtt, mert ekkora a baj.

Érted??? A nyugdíj célú megtakarítások elköltésére kéri az állam az embereket, mert hiányzik 1-2 millió ember a gazdaságból, nem pörög semmi, nincs fogyasztás, és van egy 5000 milliárdos költségvetési hiány.

Szóval ne hivatkozz a hülye kamu számaidra, mert köszönő viszonyban sincs a valósággal!!

Ezt értsd már meg, ezért váltották le a KSH vezetőit, elemzőit -akik évtizedekig ezt számolták- és ezért rakta oda Rogán a saját hülyéit, akik számodra a kamu számokat összerakják, hogy itt verhesd a hülyeségekre a melledet, és hogy milyen szuperjól halad az ország, megelőzzük az ZUSÁ-t, stb....de azért mert te hülye vagy, nekem ne kelljen már légyszi!

Szóval fejezd be a baromságaidat! Köszi!

okt. 27. 15:06
 25/34 anonim ***** válasza:

#24 Látom te még a ballibek között is a gyengébb verzió vagy.

"Írtam, 1,4 millió ember nem beszél otthon és a családjával magyarul, ezek nagyon komoly adatok!"

Igen, leírtad. 2-szer az után is hogy én meg elmagyaráztam, hogy EZ NEM IGAZ. NINCS ilyen adat a népszámlálás eredményében. NEM mondott ilyet 1,4 millió ember. Most folytatod a dedós módszert és ismételgeted majd, hogy de igen-de igen?

Megint behozol egy újabb hülyeséget aminek megint semmi köze ahhoz, hoyg hányan mentek el az országból.

De nem kell tovább válaszolnod. Teljesen egyértelműen kiderült, hogy HAZUDTÁL egy számot, mert neked tetszett az a mese, hoyg 1 millióan mentek el Orbán miatt, csak éppen ez hazugság.

Ha nem hazugság lenne akkor nem keresnél mindenféle különálló újabb szövegeket, egyszerűen megmutatnád, hogy honnan vetted, hoyg 1 millióan mentek el az elmúlt 14 évben.

Nem mentek el 1 millióan az országból.

Fogalmad sincsen a valóságról.

Nem érted azt ami körülötted történik, de elhitted gondolkodás, ellenőrzés nélkül a ballib propagandát és ismételgeted.

okt. 27. 15:13
 26/34 Krampusz1 ***** válasza:

Teljes baromságokat írsz.

Ostoba vagy mint a kormányod.

Az a baj, hogy miattatok tartunk itt, és még mindig túl hülyék vagytok hozzá, hogy ezt belássátok, és viszitek tovább a baromságaitokkal.

okt. 27. 15:17
 27/34 anonim ***** válasza:

#26 Igen kisfiam, persze. Én vagyok a hülye, mert leálltam vitázni veled, holott az elején tudtam hogy olyan, mint galambbal sakkozni.

De még mindig él bennem a remény, hgoy legalább minimális értelem van azokban akik itt válaszolnak és értik, hogy a "nem válaszoltak" az azt jelenti, hogy nem válaszoltak és nem azt hogy ennyien nem beszélnek otthon magyarul.

De láthatólag te nem érted. Ez van.

okt. 27. 15:33
 28/34 Krampusz1 ***** válasza:

Tényleg....teljesen komolytalan és nevetséges vagy.

Gondolom fideszes, az sok mindent megmagyarázna. A kamu számokat, az értetlenséget, a folyamatos hazudozásodat.

Szánalmas.

okt. 27. 15:35
 29/34 anonim ***** válasza:
0%

#28 Itt kamu számaid neked voltak csak. Én tényszerűen bemásoltam a népszámlálás adatait - amit mellesleg pont te hoztál be. Csak te nem tudsz se számolni, se szöveget értelmezni.

Most már tényleg olyan vagy mint egy hisztis óvodás aki toporzékol, hogy ő akkor is havat akar ha látja, hogy június van és süt a nap. Szórakoztatsz.

okt. 27. 15:43
 30/34 Krampusz1 ***** válasza:

Te kamuzol, és lehazudod a csillagokat az égről!

Értsd már meg, épp szétcseszitek -14 éve már- az országot, lehazudjátok a valóságot, statisztikákat hamisítotok -mert úgy tűnik te is a fidesz hazug számait mondod-. Szánalmas.

Ne áll belém, mert én meg a valóságot mondom. Nem az a megoldás, hogy mindent szépnek hazudtok. Attól nem lesz gazdaság, fogyasztás, GDP, stb.

Tiszta dedós fogyatékos brigád vagytok!

okt. 27. 16:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!