Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz egyre inkább az...

A Fidesz egyre inkább az idősek pártja lesz?

Figyelt kérdés

okt. 26. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#8 Kösz. És én mért éhezzek? Utoljára 2010-ben szavaztam rájuk. Ha rajtam múlna már rég nem lennének sehol. Még ellenzékben sem.
okt. 26. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez a "fiatalok nem szavaznak a Fideszre" duma ugyanolyan libsi kamu propaganda, mint az, hogy a diplomások mind ellenzékiek.
okt. 27. 01:22
 13/18 A kérdező kommentje:
#12: Senki nem mondta, hogy nem szavaznak. Viszont arányaiban jóval kevesebben.
okt. 27. 02:13
 14/18 anonim ***** válasza:
#13: A valóság, és a sorozatos kátharmados eredmények viszont nem ezt támasztják alá. Nem csak a körúti kocsmák világában léteznek fiatalok, bármennyire is meglepő ez.
okt. 27. 02:16
 15/18 A kérdező kommentje:

#14: A kétharmados eredmények ezt nem cáfolják. Idős emberből több van Magyarországon, ennyi a magyarázat. Ezenkívül általában elkötelezettebbek is, jobban mozgósíthatók.

Mondhatnám, hogy nézd meg az ezzel kapcsolatos kutatásokat, de arra úgyis azt mondanád, hogy manipuláltak. De ha például megnézed a fideszes rendezvényeket, túlnyomórészt idősek vannak rajta jelen. A Tisza rendezvényein jóval több a fiatal.

okt. 27. 02:25
 16/18 anonim ***** válasza:
Mondjuk ebben szinte biztos voltam, hogy a Tiszát fel fogod hozni, de ez még nagyobb öngól. MP pont hogy a 40-es, -hát, hogy is fejezzem ki magam- szexuálisan kielégítetlen nők fejét csavarta el. Ha már mindeképpen egy ellenzéki pártot kell kiemelni, akkor azt viszont több kutatás is kimutatta, hogy a fiatal korosztály legnépszerűbb ellenzéki pártja a Mi Hazánk.
okt. 27. 02:30
 17/18 A kérdező kommentje:

#16: Évekkel ezelőtt volt egy olyan kutatás, amely a Mi Hazánkat sorolta a legnépszerűbb ellenzéki pártnak a fiatalok körében. Azóta változtak az idők.

"MP pont hogy a 40-es, -hát, hogy is fejezzem ki magam- szexuálisan kielégítetlen nők fejét csavarta el"

Ez csak egy üres kijelentés, amit semmivel se tudsz alátámasztani.

okt. 27. 02:35
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez egy tavalyi kutatás, nem évekkel ezelőtti, és az MHM szempontjából nem változtak az idők. Annyi változott, hogy jött MP, és lenullázta a Momentum-Kétfarkú kutya párt-Párbeszéd stb pártokat. Csak tőlük szipkázott el szavazatokat.

"Ez csak egy üres kijelentés, amit semmivel se tudsz alátámasztani."

Nézd meg MP bármelyik facebook bejegyzése alatt a kommentszekciót, bőven lesz ott alátámasztás.

okt. 27. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!