MP miért hazudta, hogy nem megy brüsszelbe?
Nem is ment. Az EP Strasbourgban van.
Amúgy meg annyit mondott, hogy nincs ambíciója kimenni, inkább itthon építené a pártot.
Mindenesetre a többség megszavazta a mandátumának felvételét, és mivel már a Tisza az ország legerősebb pártja, így a szavazókat ez legkevésbé se zavarja.
1.
nem visszakérdezni kéne mint Orbán és kerülgetni a forrókását hanem válaszolnod kellene
#4 Nem így volt. Egyszerűen szüksége van a mentelmi jogra és a pénzre, a média figyelemre. Ezeket az EP képviselői mandátummal tudta megszerezni.
Eddig még semmiben nem mondott igazat, miért tette volna most ebben az ügyben?
"Nincs ambícióm arra, hogy európai parlamenti képviselő legyek, én 2026-ig, az országgyűlési választásokig itthon szeretnék dolgozni, hogy visszavegyük a hazánkat"
Pontosan ezt mondta. Ez pedig csupán annyit jelent, hogy elsődlegesen mással szeretne foglalkozni.
Mert akkor még nem számoltak vele, hogy mennie kell. Aztán rájöttek, hogy itt számon lehet majd kérni orbánt a soros elnökség nyújtotta kérdezési lehetőség miatt.
Rossz kijelentés volt mp-től, hogy kizárta a lehetőségét annak, hogy megy, de szerintem így utólag senki nem bánja már a tiszások közül, és csak ez az egy esemény miatt megérte már megszegni ezt az ígéretet. Én úgy gondolom.
6.
meg valami olyasmit is mondott hogy aki az eu parlamentbe ül az csak a pénzért csinálja és csak lop vagy valami hasonló
7.
tök jó ez a szerecsenmosdatás, az Orbán hívei is mondhatják ezt akár Orbánhívő is lehetsz ezzel az erővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!